Een kijkje in de wereld van de bijen met Erfgoedimker

Beste leden en belangstellenden,

Zoals jullie weten doen we ons uiterste best om een gevarieerd programma qua ledenbijeenkomsten te organiseren. Ook dit keer zijn we daar naar ons idee weer goed in geslaagd. We zitten inmiddels in de tijd van de lente en dus is het weer tijd voor de bijen. Alleen hebben die bijen het momenteel niet zo gemakkelijk. Door de warme en vochtige winter is er namelijk een grote sterfte onder de bijenvolken.

En dan te bedenken dat hun schoonheid en ingenieuze organisatie en hun intieme relatie met de natuur ons een afspiegeling tonen van onze gezamenlijke leefomgeving. Dinja de Groot, erfgoedimker en Richard Zweekhorst nemen ons graag mee in de wereld van de bijen en inspireren ons om de wereld te bekijken vanuit het perspectief van de bijen. Deze avond worden jullie een bijzondere ervaring wijzer.

Programma en tijden:
Inloop vanaf 17.30 uur
Aanvang programma om 18.00 uur
Einde programma rond 19.15 uur met aansluitend diner
Einde van de avond rond 21.30 uur

Deze bijeenkomst vindt plaats op de voor ons bekende locatie, Restaurant Eemland, Laarderweg 74 in Eemnes.

Graag jullie aanmeldingen via de website. We rekenen zoveel mogelijk op jullie aanwezigheid en stellen het zeer op prijs als jullie een of meerdere introducees uitnodigen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Hartelijke groet namens het bestuur van departement Het Gooi,

Peter van der Velden

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden