Een kerstlunch voor iedereen ? De Maatschappij en Delta Hotel slaan de handen ineen!

Geannuleerd


Beste leden en belangstellenden,

Hierbij nodigen wij jullie uit voor de kerstlunch van De Maatschappij, departement Waterweg-Noord. Deze sfeervolle bijeenkomst vindt traditiegetrouw plaats in het Delta Hotel in Vlaardingen op woensdag 14 december van 12:00 uur tot 14:30 uur.

De kerstlunch staat dit keer helemaal in het teken van het initiatief 'Heat & Eat', dat door de impactondernemers Mireille van den Berg en Bob Richters is bedacht.

Het afgelopen jaar is voor veel mensen zeker niet gemakkelijk geweest. Velen zijn aangewezen op hulp en ondersteuning om het hoofd boven water te houden. Een aangenaam warme leefomgeving of warme maaltijd is dan ook niet vanzelfsprekend meer voor iedereen. Daarom is het initiatief 'Heat & Eat' in het leven geroepen.

Bob Richters zal ons op zijn bevlogen wijze meenemen waarom dit initiatief zo verschrikkelijk goed is en veel meer navolging en hulp verdient de komende maanden. Er zijn inmiddels al meer dan 30 restaurants aangesloten.

De Maatschappij en het Delta Hotel brengen geheel belangeloos, zoals dat hoort, dit unieke initiatief ruimhartig onder de aandacht en wij vragen onze leden om dit ook te doen.

Wij hopen van harte dat jullie bij deze bijzondere kerstlunch in grote getale aanwezig kunnen zijn. Wij vragen jullie om jullie eventuele partner, vrienden, kennissen en relaties ook uit te nodigen om mee te doen!

Praktische informatie:
Locatie: Delta Hotel
Adres: Maasboulevard 15, 3133 AK Vlaardingen
Tijdstip: 12:00 - 14:30 uur

Omdat het hier een echte coproductie betreft kunnen we de kosten op 60 euro p.p. houden en toch een aardig bedrag voor https://heatandeat.nl/collections/all ophalen.

Kom kijken, laat je inspireren en verrassen bij deze unieke lunchbijeenkomst voor dit goede doel. Leden kunnen zich aanmelden op de gebruikelijke wijze. Niet leden kunnen zich aanmelden via waterwegnoord@de-maatschappij.info en zij kunnen bij binnenkomst op 14 december pinnen bij de zaal in het Delta Hotel.

Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 12 december 12:00 uur. Aangemeld maar toch verhinderd: ook gratis afmelden kan tot dat tijdstip. Bij latere afmelding of afwezigheid op de bijeenkomst zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Wij zien jullie graag op woensdag 14 december a.s.

Met vriendelijke groet, namens het bestuur,

Cedric Muchall
Voorzitter

Aanwezige introducees 5

Petra Buisman

Sebastiaan Buisman

Pieter van Drunen

Stapelfinancieringen.nl

Rik Lagerweij

Grow Business and People

Cor van Veldhuizen

ABN AMRO

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden