Digitale netwerkbijeenkomst: Jan Lonink over Veiligheidsregio in corona tijd

BERICHT 23 MAART 2021: De bijeenkomst is verplaatst van 25 maart 2021 naar 15 april 2021. Indien u zich reeds had aangemeld voor de bijeenkomst op de oude datum, wordt deze aanmelding automatisch overgenomen naar de nieuwe datum.Na de geslaagde eerste digitale netwerkbijeenkomst van De Maatschappij, departement Zeeland in februari, vindt er op donderdag 15 april 2021, van 16.30-17.30 uur, opnieuw een digitale netwerkbijeenkomst plaats.

Tijdens deze bijeenkomst zal Jan Lonink, burgemeester van de gemeente Terneuzen, tevens voorzitter van de Veiligheidsregio Zeeland, ons vertellen over zijn afgelopen jaar. Burgemeester Lonink zal bijvoorbeeld zijn rol als voorzitter van de Veiligheidsregio in corona-tijd toelichten; hoe er wordt omgegaan met een landelijke lockdown, het plotselinge sluiten van de grens door België, het instellen van een avondklok, maar ook hoe wordt omgegaan met verbieden en overlast van vuurwerk en drugs.

Wij zijn blij dat burgemeester Lonink ons nog voor zijn afscheid op 1 mei 2021 wil meenemen in zijn verhaal!


Gelet op de geldende corona-maatregelen zal de bijeenkomst digitaal – via Microsoft Teams – georganiseerd worden. U heeft hiervoor geen bestaand account nodig, maar kunt als 'gast' deelnemen.

Als u zich heeft aangemeld ontvangt u, kort voor de bijeenkomst, van ons een Teams-uitnodiging.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden