Te gast bij Heilige Boontjes, Winnaar Hein Roethofprijs

Beste leden,

Op 16 november kan u aanwezig zijn bij een heel bijzondere bijeenkomst van De Maatschappij departement Rotterdam. Wij zullen voor de lunch worden ontvangen bij "Heilige Boontjes" aan Eendrachtsplein nummer 3 te Rotterdam met waarschijnlijk de beste kop koffie die in Rotterdam te krijgen is.

Onze spreker tijdens deze bijeenkomst is Dick de Kock. De ondernemer die de Coffeecompany groot heeft gemaakt en vervolgens heeft verkocht aan Douwe Egberts. Zijn verhaal als ondernemer is vanzelfsprekend al zeer de moeite waard en een inspiratie voor iedereen. Het verhaal achter "Heilige Boontjes" is zo mogelijk nog meer bijzonder.

Bij een bezoek aan deze opmerkelijke locatie maak je de stad een stukje veiliger en drink je ook nog eens een onvergetelijke kop koffie. Tientallen jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt konden dankzij het project Heilige Boontjes re-integreren in de maatschappij. Het project werd recent genomineerd en gisteren (30 oktober) werd het zelfs uitgeroepen tot de WINNAAR van de prestigieuze Hein Roethofprijs, een initiatief van het ministerie van Justitie en Veiligheid om nationale bekendheid te geven aan projecten die resultaten bereiken met de preventie van criminaliteit.

Het beloofd een inspirerende, intieme en zeer interactieve bijeenkomst te worden. Laat u verrassen, wij zien uit naar uw komst.
De koffie is heerlijk en voor de lunch wordt gezorgd.

Introducee
Kent u binnen uw netwerk partijen die in de sectoren ondernemerschap, onderwijs of openbaar bestuur opereren, dan zijn zij van harte uitgenodigd om kennis te maken.
We hopen dat u als lid bereid bent om ook uw netwerk aan te laten sluiten bij De Maatschappij.

Gevraagd wordt deze uitnodiging te delen met geïnteresseerden, ook via Linkedin. Word volger via Linkedin Companypage departement Rotterdam.

Mede namens bestuurleden Shenaz, Marieke, Peter Paul

Peter Caljé,
Voorzitter

Heilige Boontjes is uitstekend met openbaar vervoer te bereiken.
Een dichtbijzijnde parkeergarage is Parkeergarage ParkBee - Witte de With aan de Kromme Elleboog 37 op ongeveer 10 minuten loopafstand.

Aanmelding en deelname
Aanmelden kan via de aanmeldbutton. Mocht dit niet lukken dan graag een mail sturen naar info@de-maatschappij.nl
Deelname € 22,50 p.p. UITSLUITEND over te maken naar IBAN NL54ABNA025.39.85.358 t.n.v. NMNH departement Rotterdam o.v.v. uw naam, datum bijeenkomst (en factuurnummer).
Bij eventuele annulering minder dan 3 dagen voor de bijeenkomst blijven de kosten van deelname verschuldigd!
Aangemeld maar toch verhinderd: Graag een mailbericht naar rotterdam@de-maatschappij.info of een sms naar 06-10616429.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden