Disruptie aan de Maas: Han Mesters, Sector Banker, ABN AMRO

Beste leden,

Op donderdag 15 februari is Han Mesters te gast bij de lunchbijeenkomst van “De Maatschappij” op Sociëteit de Maas. Technologie verandert exponentieel, organisaties doorgaans niet. Zijn zij klaar voor de toekomst en waarom is het toch altijd zo moeilijk om het dak te repareren als de zon schijnt!

Hadden wij nog niet zo lang geleden onze mond vol over exponentiële technologische ontwikkelingen en een totale omkeer van de economie zoals wij die kenden. Inmiddels is zakelijk Nederland al weer heel tevreden over hoe de economie zich, naar het schijnt, traditioneel ontwikkelt. De urgentie om te komen tot nieuwe business- en verdienmodellen is alweer een beetje naar de achtergrond geraakt. Maar disruptie is een sluipmoordenaar, stap voor stap en niet te stuiten. Robotisering, flexibilisering, het verdwijnen van functies en de opkomst van nieuw ondernemerschap. Andere normen en waarden. De noodzaak om te verduurzamen in alles wat wij doen. Hoe gaan we daarmee om? De nieuwe economie zal steeds meer gebaseerd zijn op samenwerken, gemeenschapszin en co-creatie. Wendbaarheid van instituties en ondernemingen is een must. Focus op human capital, een sterke cultuur en leiderschap zijn meer dan ooit actueel in deze transformatie.

Han Mesters is Sector Banker bij ABN AMRO. Als bedrijfskundige en economisch historicus is hij nooit te beroerd om een flinke steen in het water te gooien en economische en maatschappelijke ontwikkelingen in een prikkelend perspectief te plaatsen. Zijn eigen sector, “de bank”, mag het daarin vaak als treffend voorbeeld ontgelden. Illustratief, ter lering en ter vermaak.

Wij zien uit naar uw komst.
Mede namens bestuurleden Shenaz, Marieke, Peter Paul

Peter Caljé,
Voorzitter

Introducee
Kent u binnen uw netwerk partijen die in de sectoren ondernemerschap, onderwijs of openbaar bestuur opereren, dan zijn zij van harte uitgenodigd om kennis te maken.
We hopen dat u als lid bereid bent om ook uw netwerk aan te laten sluiten bij De Maatschappij.

Gevraagd wordt deze uitnodiging te delen met geïnteresseerden, ook via Linkedin. Volg ons via Linkedin Companypage.

Aanmelding en deelname
Aanmelden kan via de aanmeldbutton. Mocht dit niet lukken dan kan je via deze link een mail versturen.
Deelname € 22,50 p.p. UITSLUITEND over te maken naar IBAN NL54ABNA025.39.85.358 t.n.v. NMNH departement Rotterdam o.v.v. uw naam, datum bijeenkomst (en factuurnummer).
Bij eventuele annulering minder dan 3 dagen voor de bijeenkomst blijven de kosten van deelname verschuldigd!
Aangemeld maar toch verhinderd: Graag een mailbericht of een sms naar 06-10616429.

Aanwezige introducees 24

Jasper Bastiaans

SCALA

Marjon Becker

RTV Rijnmond

Wouter Beekman

Stone Business Associates

Karlijn Borren

SCALA

Charlotte ter Braak

ABN Amro

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden