De Feel Good Factor: presentatie over de nieuwe KPI voor elk bedrijf

Beste Maatschappij-er,

In de huidige digitale economie eisen mensen organisaties die eerlijk, transparant en duurzaam ondernemen. Dat geldt niet alleen voor de klanten, maar ook voor de mensen die er werken. Daarmee is feel good niet een zaak van de HR- of marketingafdeling alleen, het gaat dwars door het hele bedrijf heen, het is een integrale visie op bedrijfsvoering. De Bredase Esther Sluijs schreef er een boek over dat direct op de longlist voor ‘Managementboek van het Jaar’ kwam, het is niet voor niks een thema dat alle bedrijven raakt! Aanwezigen bij deze bijeenkomst ontvangen het boek gratis als dank voor hun komst.

Tijdens de lunchbijeenkomst op 7 september laat Esther zien dat Feel Good een nieuwe KPI is die aangeeft hoe succesvol een bedrijf is. Bedrijven met een grote emotionele connectie scoren op alle fronten beter: meer winst, innovatiever en een hogere tevredenheidsscore bij klanten en medewerkers. Want: Emotie = Business! De auteur is expert op het gebied van marketing, gedragspsychologie en verandermanagement. Na een veelzijdige internationale carrière in strategische marketing rollen keerde ze terug naar Nederland. Hier is ze, door haar capaciteit om diep te luisteren, dwars te denken en nieuwe verbindingen te zoeken, een veelgevraagd sparringpartner.

Programma
12:00 uur      Ontvangst
13:00 uur      Presentatie Esther Sluijs over ‘De Feel Good Factor’
14:00 uur      Afsluiting

Klik op deze link om de video van Esther Sluijs te bekijken.

Locatie: Molen de Korenbloem, Molenstraat 23 in Ulvenhout (ingang straat Vang tussen huisnummers 8 en 10).

Aanmelden
Aanmelden kan via de knop “Aanmelden". Kosten van deelname bedragen € 15,- per persoon. Ook introducés zijn wederom van harte welkom! Zij kunnen een eerste bijeenkomst kosteloos deelnemen.

Als u onverhoopt uw aanmelding moet annuleren, dan kan dit tot uiterlijk 4 september. Bij niet tijdige annulering of bij niet verschijnen zonder bericht, worden de kosten in rekening gebracht.
Graag tot de 7e voor – zoals altijd – een gezellige en inspirerende netwerkbijeenkomst!

Vriendelijke groet, namens het hele bestuur,

Joost Bauwens
Voorzitter

Esther Sluijs

Esther Sluijs

Esther Sluijs is expert op het gebied van marketing, gedragspsychologie en verandermanagement. Na een internationale carrière in strategische marketing rollen is ze werkzaam als zelfstandig adviseur en coach. Ook is ze een veel gevraagde sparringpartner.

Aanwezige introducees 12

Bert v/d Bliek

ESJ Accountants

Anja Geerts

Taalzaken

Marije van Helvoort

Avans+

Bianca Ippel

Bianca Ippel Finance

Raymond Kouwenberg

KLIEN schoonmaakbedrijf BV

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden