Lunchbijeenkomst de digitale overheid + ingelaste (korte) ALV

Graag nodigen wij u van harte uit voor een lunchbijeenkomst op vrijdag 3 november aanstaande. Ook introducées zijn van harte welkom.

Tijdens deze lunchbijeenkomst zal Hawre Rahimi een lezing geven. Hawre Rahimi is Tweede Kamerlid voor de VVD. Tot zijn portefeuille horen actuele zaken zoals digitale overheid en ondernemerschap. Hawre, geboren in Irak en als 14-jarige naar Nederland gevlucht, heeft al een rijke loopbaan achter de rug. Tot 2022 was hij MKB-ICT ondernemer en nu Tweede Kamerlid.

De volgende 3 punten zijn Hawre ten voeten uit:
1. Werken aan een beter Nederland door kansen te creëren voor elk kind, elke man en elke vrouw die deze kansen nodig heeft;
2. Als kind uit twee culturen kan hij een brug slaan tussen kansarmen en kansrijken, tussen verschillende groepen en landen en tussen generaties;
3. Als ondernemer weet hij hoe hard bedrijven en organisaties moeten knokken voor hun voortbestaan en de werkgelegenheid.

Wij zijn verheugd dat Hawre naar Zwolle komt en zien ernaar uit om zijn visie te horen op de digitale overheid.

Na afloop van de bijeenkomst houden wij nog een korte Algemene Ledenvergadering ten behoeve van de benoeming van twee nieuwe bestuursleden. De agenda voor de ALV is bij deze uitnodiging gevoegd.

Programma:

12:00 uur         ontvangst en lunch
12.45 uur         start lezing Hawre Rahimi
13.45 uur         start ALV
14.00 uur         sluiting ALV en einde

Parkeren:       Q-park Maagjesbolwerk
                        Emmawijk (Emmawijk 23, 8011 CN Zwolle)

U kunt zich tot uiterlijk dinsdag 31 oktober 2023 aanmelden voor deze bijeenkomst via de aanmeldknop of via zwolle@de-maatschappij.info.

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van De Maatschappij, departement Zwolle,

Roswitha Edema-Spaans, secretaris

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden