Cultureel bezoek aan Arti et Amicitiae

Na het flamboyante  interview met John Jaake bij “Aan tafel bij… Floris Kappelle” vervolgen we de evenementen agenda met een cultureel uitstapje. 
En wel een bezoek aan de Maatschappij Arti et Amicitiae (= voor de kunst en de vriendschap), meestal kortweg Arti genoemd. Arti is een Amsterdamse vereniging van beeldende kunstenaars en kunstliefhebbers, gevestigd aan het Rokin 112.

We bezoeken de expositie van Chaim Oren en de fundraiser auction Unfair and Christie’s!

Chaim Oren – No Limits
De expositie van Chaim Oren gaat om het wezen van de abstracte schilderkunst en hoe die wordt omgezet in een spiritueel object.  “No limits” nodigt uit tot een diepgaande blik in de unieke wereld die wordt gecreëerd door de kunstenaar in een grenzeloze kleurendiepte. De kleuren zijn het instrument en de inspiratiebron. Het is een kleurenuniversum dat licht en beweging vangt.  Alles op aarde weerspiegelt zich erin en de eindeloze diepte van het universum maakt een ongelimiteerde opstijging mogelijk.

Going once, going twice, sold!
Unfair Amsterdam en Christie's sluiten de handen ineen voor de organisatie van de tweejaarlijkse fondsenwerving veiling, met werken van meer dan 60 internationale aankomende en gevestigde talenten.  Tijdens de veiling ontmoeten  de netwerken van Christie's, Arti en De Maatschappij elkaar om te verbinden, waarbij traditie wordt vermengd met innovatie. Collectors, bedrijfscollecties en andere gerichte kopers komen samen met de artiesten en onze supporters; een feestelijke bijeenkomst van alle lagen van de sector. De opbrengst van de fondsenwerver steunt Unfair Amsterdam, de beurs van dit jaar, en de kunstenaars die hun werken hebben gedoneerd. Dus als de prijzen stijgen, is het goed besteed geld.

Aanmelden
Aanmelden kan via de knop “Aanmelden". Kosten van deelname bedragen € 15,- per persoon inclusief borrel en een hapje. Ook introducés zijn wederom van harte welkom!

Graag tot 22 februari voor – zoals altijd – een gezellige en inspirerende avond!

Vriendelijke groet,
namens het hele bestuur,

Antoinette Pernot,
voorzitter departement Amsterdam

Aanwezige introducees 16

Cornelia Biermans

Cornelia Biermans MHOB

Hans Goedicke

Imagine

Moos Kuppers

moosworks

alexandra van der Loo

See All This kunstmagazine

Frederique van der Loo


Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden