Criminaliteit, ook in de Hoeksche Waard

Wat zouden we graag willen geloven dat ons eiland met zijn vredige dorpen en gehuchten gevrijwaard zou zijn en blijven van alle vormen van criminaliteit. Niets is minder waar, ook in onze regio heeft de politie te maken met serieuze criminaliteit, van diefstal tot ondermijning, van verkeersdelicten tot drugshandel en witwaspraktijken enzovoorts.

Op donderdag 13 april komt de vorig jaar aangetreden Teamchef van basisteam Politie Hoeksche Waard Roland Troost een tipje van de sluier oplichten over wat er zoal plaatsvindt in de regio met bijna 89.000  inwoners. Ook niet onbelangrijk: wat kunnen burgers en ondernemers doen om criminaliteit te voorkomen en zich er tegen te beschermen?

Roland Troost zal zich aan u voorstellen en over zijn ervaringen in zijn eerste jaar als Teamchef vertellen. Daarna is er gelegenheid om zelf onderwerpen naar voren te brengen en vragen te stellen over zaken die u bezighouden op dit gebied.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 13 april 2023 van 12.00 tot 14.00 uur bij de Eendrachtshoeve, Tuinweg 3, 3284 XR Zuid-Beijerland. U kunt zich aanmelden via de aanmeldbutton of via email hoekschewaard@de-maatschappij.info. Mocht u onverhoopt alsnog verhinderd zijn, wilt u zich dan ook afmelden, dit in verband met de voorbereidingen voor deze middag. Deelname kost € 15,00. Wij verzoeken u vriendelijk dit vooraf over te maken op de bankrekening van het Departement Hoeksche Waard NL60 RABO 0323 0405 00. U kunt ter plaatse pinnen.

het bestuur van De Maatschappij - departement Hoeksche Waard

Paul de Bruijn - Jack de Leeuw – Miranda den Tuinder – Alie ‘t Hooft – Gerard Leggedoor – Carla van Emmerik - Kevin Uijtdewillegen

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden