Borrel en presentatie met drs. J.M. Postma over Brexit

Beste leden en belangstellenden,

Op donderdag 9 november organiseren we weer een netwerkborrel bij Grand Cafe De Tropen, van 18.00 tot 20.00 uur.
Tijdens deze borrel zal Drs. J.M. Postma, oud diplomaat (1973-2014), oud-ambassadeur en voorzitter Internationale Betrekkingen Tafel IGC, met een brede oriëntatie en ervaring in tal van internationale betrekkingen ons bijpraten over Brexit.
Drs. J.M. Postma studeerde aan de RSM Erasmus Universiteit, interfaculteit bedrijfskunde en aan de Rijksuniversiteit Groningen, sociale wetenschappen en filosofie.

Het belooft weer een inspirende bijeenkomst te worden.
Vergeet niet je tijdig aan te melden, liefst voor maandag 6 november, dan zorgen wij dat er een badge voor je klaar ligt met je naam en je bedrijfsnaam, waardoor je vanzelfsprekend contact legt.

Een uitgelezen kans om andere leden en belangstellenden te ontmoeten, dan wel kennis te maken met De Maatschappij. Om onder het genot van een hapje en een drankje met mensen van uiteenlopende bedrijven en organisaties van gedachten te wisselen. Om misschien zelfs advies te vragen of advies te geven. Om zo, bij toeval, geïnspireerd te raken en op nieuwe ideeën te komen.
Wij vragen een bijdrage van € 15, die je bij binnenkomst betaalt.

Studenten welkom
Studenten zijn meer dan welkom bij al onze bijeenkomsten zonder dat ze lid hoeven te worden. Wel betalen zij ook €15, zoals dat de anderen van toepassing is. Hiermee willen we de drempel verlagen voor studenten om kennis te nemen van de activiteiten van De Maatschappij, en tegelijk ook de relatie met het onderwijsveld versterken. Dus als je studenten kent, nodig ze uit en neem ze mee.

Namens het bestuur,
Antoinette Pernot
voorzitter

Aanwezige introducees 13

Anna Borsboom

Le Lab & Stylink.nl

Maarten-Jan Evers

Ortec Finance

Rob Galle

Hans Goedicke

Imagine

Robin ten Have

D-Vine

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden