Bijeenkomst met Freek van der Valk

Freek van der Valk (38)

Exponent van de nieuwe generatie Valken

Iedereen in Nederland kent de hotelketen van der Valk. Zeker ondernemend Nederland is vertrouwd met hun locaties, faciliteiten, koffie, gebak, eten en gelegenheid om elkaar te ontmoeten. En je hoeft geen frequente bezoeker te zijn om te zien en ervaren dat er een andere wind waait in dit familiebedrijf. Er wordt flink aan de weg getimmerd met als stevige constanten het dienend leiderschap van de medewerkers en de familie zelf. “Je kan per ongeluk iets fout doen maar ons uitgangspunt is dat je het expres goed moet willen doen”. De transformatie is zichtbaar. Moderner, exclusiever, groter, gevarieerder, duurzamer. Voor ieder wat wils, helemaal van deze tijd en gastvrij.

De familie speelt hier nog steeds een bepalende rol in. Zowel in de dagelijkse leiding van het concern, de transformatie maar ook maatschappelijk. Midden in de samenleving waar hun keten neerstrijkt. Freek van der Valk behoort tot de vierde generatie in dit unieke familiebedrijf. Met Freek gaan wij tijdens de lunch het gesprek aan over het van der Valk concern, de rol van de familie, zijn eigen rol daarin en waarom dienend leiderschap en bescheidenheid zo’n krachtig instrument zijn om ontmoetingen te faciliteren en mensen bij elkaar te brengen en te verbinden. Dat is ook de kern van de visie van onze gast.

Kortom, wij stellen u graag in de gelegenheid om Freek van der Valk te ontmoeten en persoonlijk met hem in gesprek te gaan. Voor de gelegenheid zal Freek worden geïnterviewd waarbij de aanwezigen worden uitgenodigd om zich actief in het gesprek te mengen.

Iedereen is van harte welkom op deze vrij toegankelijke bijeenkomst! 

Introducee
U bent van harte welkom op deze lunchbijeenkomst ook als u geen lid bent van de Maatschappij. U kunt zich aanmelden door contact op te nemen met onze voorzitter Peter Caljé (p.calje@stone-ba.nl of 06-12962926)

Aanmelding en deelname voor leden
Aanmelden kan via de website. Mocht dit niet lukken dan kan je via deze link een mail versturen.
Deelname € 23,50 p.p. UITSLUITEND over te maken naar IBAN NL54ABNA025.39.85.358 t.n.v. NMNH departement Rotterdam o.v.v. naam, datum en bijeenkomst.
Bij eventuele annulering minder dan 3 dagen voor de bijeenkomst blijven de kosten van deelname verschuldigd!
Aangemeld maar toch verhinderd: Graag een mailbericht of een sms naar 06-13998141. 

Kent u binnen uw netwerk partijen die in de sectoren ondernemerschap, onderwijs of openbaar bestuur opereren, dan zijn zij van harte uitgenodigd om kennis te maken met De Maatschappij. Gevraagd wordt deze uitnodiging te delen met geïnteresseerden, ook via Linkedin. 

Wij zien uit naar je komst.

Mede namens bestuursleden Peter Paul, Eline, Mees en Berend. 

Peter Caljé,
Voorzitter

Aanwezige introducees 36

Sara Al Shoeikh

Scala

Chris Beljaars

Underdogs

Job van Berkel

Scala

Jacob Boon

Landscape

Berend Boshouwers

Scala

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden