Lunchbijeenkomst met Koos Leeuwenstein van Cofano Software Solutions

Ondernemen in een digitaal tijdperk
Op woensdag 8 februari 2017 spreekt Koos Leeuwenstein, mede-oprichter van Cofano Software Solutions, bij De Maatschappij Drechtsteden. Het bedrijf won in 2015 de Innovation Award met de ontwikkeling van software voor de transport en logistieke sector die zorgt voor verbetering van de efficiency, besparing van kosten en vermindering van de CO2 uitstoot. Koos Leeuwenstein vertelt wat deze innovatieprijs voor een gevolgen heeft gehad voor het bedrijf en wat het digitale tijdperk voor uw onderneming kan betekenen.

Supply chain informatie software
Cofano Software Solutions is in 2010 opgericht door Koos Leeuwenstein en Marco Huijsman. Deze adviseurs op het gebied van bedrijfsprocessen en ICT bedachten en ontwikkelden de ‘supply chain information software’ waardoor binnenvaart, maar ook trein- en wegvervoer aansluiten op havenvoorzieningen. Het web based platform biedt de mogelijkheid om data uit te wisselen met elkaar, zodat er eenduidige informatie beschikbaar komt voor de hele keten. Leer hier meer over Cofano.

Praktische informatie
Datum/tijd: woensdag 8 februari van 12.00 tot 14.00 uur
Locatie: Da Vinci College, Grand café Bellissimo", Leerparkpromenade 100, Dordrecht
Kosten: € 17,50

Programma
12.00 uur ontvangst in de Grand café Bellissimo
12.30 uur netwerklunch
13.00 uur presentatie & vragen
14.00 uur einde bijeenkomst

Aanmelden kan via de website van De Maatschappij of via info@de-maatschappij.nl. Mocht u na aanmelding onverhoopt verhinderd zijn, meldt u zich dan s.v.p. op tijd af.

Met vriendelijke groet, namens het bestuur,

Willem Peek en Jacqueline Trotsenburg
Programma-Commissarissen

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden