Bijeenkomst in kerstsfeer

Graag nodigen wij u uit voor een bijeenkomst in kerstsfeer op vrijdagmiddag 20 december aanstaande. Het programma start om 16:30 uur (inloop vanaf 16:00 uur) en wordt afgesloten met een hapje en een drankje (einde bijeenkomst 19.00 uur).

U maakt kennis met MuziekHaven, een plek waar musici zich kunnen terugtrekken om zich volledig aan de muziek te kunnen wijden. De locatie biedt jonge kamermusici bij uitstek de gelegenheid zich verder te ontwikkelen en zo hun persoonlijke en gezamenlijke muzikale identiteit en eenheid te ontdekken en te vormen. 

MuziekHaven is een initiatief van Mathieu van Bellen, Maria Milstein, Omri en Ori Epstein en was kort geleden landelijk in het nieuws (onder meer NRC).

MuziekHaven is gevestigd in de historische schuurkerk aan het Papenpad in Zaandam. Samen met zijn drie verdiepingen tellende pastorie en grote tuin leent deze locatie zich uitstekend voor het creëren van een thuisbasis waar jonge musici zich in alle rust kunnen ontwikkelen en voorbereiden op de concerten op de grote podia.  De pastorie krijgt een aantal kleinere repetitieruimtes en tevens verblijfsmogelijkheden voor bezoekende musici tijdens meerdaagse repetitieperiodes. De kerk fungeert naast repetitieruimte tevens als concertzaal, heeft een uitstekende akoestiek en is geschikt als studioruimte voor opnames. De initiatiefnemers laten ons, naast een toelichting op het initiatief, op de meest passende wijze kennis maken met de uitzonderlijke akoestiek van dit houten gebouw.

De kosten voor deze bijeenkomst bedragen € 10,-, bij binnenkomst te voldoen. U kunt zich aanmelden via de aanmeldbutton hieronder of per e-mail info@de-maatschappij.nl vóór 15 december aanstaande. Indien u zelf aan deze uitnodiging geen gevolg kunt geven, kunt u deze uiteraard geven aan belangstellenden binnen uw bedrijf.

Door u aan te melden gaat u ermee akkoord dat er tijdens deze bijeenkomst foto- en filmopnamen gemaakt kunnen worden, waar u op te zien kunt zijn.

Schuilkerk/MuziekHaven

Schuilkerk/MuziekHaven

Aanwezige introducees 16

Klaas Bos

Bos Makelaars o.g. b.v.

Niels Busch

Paul Daas

Haaker Daas

Brenda Eerdhuijzen

BE Your Office Support

Toine van Hooff


Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden