Bijeenkomst Amphia ziekenhuis 'Zorg voor gezondheid!'

‘Door focus op gezondheid en welzijn van individu, regio en samenleving en het voorkomen van ziekte houden we onze gezondheidszorg toegankelijk voor iedereen.’

Amphia is dit voorjaar onder het motto “Eén Amphia maken we met z’n allen” een strategiereis gestart tot ontwikkeling van een nieuwe strategische richting naar 2030. Gezondheid vormt hierin een centraal thema.
Hoe houden we onszelf gezond en vitaal? Wat betekent dit voor jou en voor je collega’s? Wat kun je hiervoor in je werk doen? En kan technologie hierin ondersteunend zijn? Deze universele thema’s willen we graag in rondetafelgesprekken aan bod laten komen. Wat zijn je beelden hierover? Hoe zie jij de toekomst? Wat kun je hier zelf aan bijdragen? Waarin kunnen we elkaar helpen en van elkaar leren?

Amphia is er trots op 7 juni 2022 gastheer te zijn voor De Maatschappij West-Brabant en je te mogen ontvangen. Naast de rondetafelgesprekken laten wij je ook graag kennismaken met Amphia. Eén Amphia maken we met z’n allen, dus ook met jou!

De Maatschappij West-Brabant is er trots op Amphia sinds ongeveer 2 jaar tot haar leden te mogen rekenen en het bestuur nodigt de leden dan ook van harte uit zich aan te melden voor deze mooie bijeenkomst!

Programma
16.00u             Ontvangst in kenniscentrum Amphia
16.30-16.40u     Welkom door Mark van Hassel, secretaris Raad van Bestuur Amphia
16.40-17.30u     Rondetafelgesprekken en centrale terugkoppeling
17.30-18.00u     Bezoek aan Amphia
18.00-19.00u     Borrel

Locatie: Amphia ziekenhuis, Molengracht 21, 4818 CK in Breda.
Parkeren in de parkeergarage van het Amphia ziekenhuis, waar een ieder na afloop een uitrijkaart ontvangt.
Aanmelden: via de website
Kosten: voor leden € 10,00, introducé(e)s hebben gratis toegang.

  

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden