Ledenbijeenkomst Het Gooi

Nadat we helaas een aantal bijeenkomsten moesten annuleren, gaat het dan toch weer gebeuren. We mogen elkaar weer live ontmoeten! En van die gelegenheid maken we uiteraard dankbaar gebruik.

Gekscherend hadden we al aangegeven deze bijeenkomst met een voorstelrondje te beginnen. Wel nu, dat herkennen gaat ons vast nog wel lukken. Deze avond willen we middels onze welbekende barometer, eenieder die dat wil, de kans geven kort zijn of haar persoonlijke verhaal met ons te delen.

  1. Hoe ben je de afgelopen periode doorgekomen?
  2. Wat houd je bezig?
  3. Wat zijn de uitdagingen?
  4. Wat was de impact van Corona?
  5. En andere zaken die je graag met ons wilt delen.

Het is goed weer de verbinding met elkaar te maken. Veel zaken veranderen, maar een aantal zaken blijven hetzelfde. Zie hieronder de praktische zaken:
Datum:            15 februari (3de dinsdag van de maand)
Locatie:           Restaurant Eemland, Laarderweg 74 te Eemnes
Tijdstip:           Inloop van 17.30 tot ca 18.00 uur
Programma:    Barometer tot ca. 19.15 uur
Diner:              Aansluitend tot ca. 21.30 uur

Ook lichten we op deze avond een tipje van de sluier op over  de invulling voor de komende 6 maanden. Het beloven weer mooie avonden te worden met inspirerende sprekers/spreeksters en interessante uitjes. Blokkeer ze gelijk even in je agenda!

We kijken ernaar uit elkaar op de 15de februari te zien. Het zou natuurlijk fijn zijn dit jaar te beginnen met een grote opkomst. Wil je via aanmelding kenbaar maken of je deze avond van de partij bent?

Tot snel en hartelijke groet,

Namens het bestuur, Peter van der Velden

Aanwezige introducees 0

Er zijn nog geen introducees aanwezig

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden