ALV en bijeenkomst

Geachte mevrouw, heer,

Wij nodigen u uit om op 17 mei a.s. de bijeenkomst van De Maatschappij bij te wonen. Wij ontvangen u graag vanaf 15.45 uur in de Raadszaal van het gemeentehuis Zuidwolde, Raadhuisstraat 2 te Zuidwolde.

Allereerst zal om 16.00 uur begonnen worden met de algemene ledenvergadering. Ook zal Wija Koers, onze voormalig voorzitter, u tijdens deze algemene ledenvergadering kort vertellen over FoodXDrenthe.

Na afloop van de algemene ledenvergadering zal deze bijeenkomst verder in het teken staan van de hippische sport in De Wolden. De heer Jaap Krikken, voorzitter van CH de Wolden, vertelt over de hippische weken in zijn algemeenheid en de heer Christiaan Hendriksen, voorzitter van het bestuur van CH De Wolden, vertelt u meer over dit grootste internationale hippische evenement van Noord-Nederland en over hoe men het EK Youngriders 2019 naar De Wolden heeft gekregen.

Concours Hippique De Wolden (ook wel CSI Zuidwolde genoemd) is een perfecte combinatie van paardensport, fokkerij en een feestje. Het concours is inmiddels uitgegroeid tot een enorm meerdaags evenement en wordt dit jaar gehouden van 13 tot en met 16 juli en van 20 tot en met 23 juli a.s. op het concoursterrein van oud-international Jan Broek. De deelnemende ruiters, amazones en paarden zijn afkomstig uit ruim 30 verschillende landen. Sinds het vorige jaar wordt een prachtige 135 jaar oude Zaanse houtloods gebruikt als VIP-ruimte.

Zoals hiervoor al is gezegd zal worden begonnen met de algemene ledenvergadering. Met deze herinneringsuitnodiging ontvangt u drie bijlagen: de notulen van de algemene ledenvergadering van vorig jaar (bijlage 1), het verslag van de secretaris (bijlage 2) en het financiële verslag van de penningmeester (bijlage 3).

Graag begroeten wij u dan. Tot ziens!

Met vriendelijke groet,

bestuur departement Drenthe

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden