BFO Sfeerproeverij

Tijdens de lunchbijeenkomst van 15 maart jl. heeft de directie van het Bevrijdingsfestival Overijssel, bestaande uit Emma Quilligan en Annemien Brugging, ons met veel enthousiasme meegenomen in hun presentatie over alle uitdagingen die gepaard gaan met het organiseren van dit jaarlijkse evenement. 

Emma en Annemien gaven toen al aan dat er voorafgaand aan het Bevrijdingsfestival op donderdag 2 mei om 19.00 uur een BFO Sfeerproeverij wordt georganiseerd. Genodigden hiervoor, waaronder sponsoren en partners van het Bevrijdingsfestival, krijgen op die avond een exclusief kijkje achter de schermen  tijdens de opbouw van het festival. Ook de leden van de Maatschappij Departement Zwolle zijn hiervoor uitgenodigd. 

Vanaf 19.00 uur zijn wij welkom in het medewerkersrestaurant in Park de Wezenlanden (op het basketbalveldje). Het programma start om 19.15 uur. Na afloop van de rondleiding zal de avond gezellig afgesloten worden, onder het genot van een hapje en een drankje, waarbij er alle gelegenheid is tot netwerken met andere sponsoren en partners van het Bevrijdingsfestival. Het programma eindigt om 21.00 uur. 

Gelet op de beperkte beschikbaarheid van plaatsen hiervoor, is deze uitnodiging alleen bestemd voor leden van De Maatschappij Departement Zwolle (niet voor introducées). Opgeven voor dit evenement kan tot en met vrijdag 26 april a.s. middels aanmelding via de aanmeldknop of via zwolle@de-maatschappij.info. 

 

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden