Bezoek brouwerij Pronck

Op 1 februari 2018 zijn wij als departement te gast bij een van de jongste brouwerijen van Leiden. Brouwerij Pronck.

In 2014 is deze brouwerij opgericht door Benjamin, Frans en Brian. Zij werken al ruim drie jaar aan het ontwikkelen van hun bier door middel van  passie voor en eerlijke producten. Zo gebruiken zij alleen lokale en ambachtelijke ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen. Dit alles is niet onopgemerkt gebleven. Elke maand proberen zij met een groot team heel Leiden te voorzien met 3000 liter van hun overheerlijke bieren. Ben jij nu ook benieuwd naar hun verhaal en de smaak van deze bieren?! Meld je dan nu aan voor een onvergetelijke rondleiding, proeverij en borrel op 1 februari.

De rondleiding van een uur door de fabriek start om 16:30. Hierna is er de mogelijkheid om van 17:30 tot 18:30 de overheerlijke bieren te proeven. Tot slot zullen we dit alles afsluiten met een borrel van 18:30 tot 19:30 waar tevens heerlijke ambachtelijke hapjes te vinden zijn.

Om dit alles mogelijk te maken vragen wij voor deze bijeenkomst een bijdrage van €10,- en stellen het op prijs als u die cash mee wilt nemen. Meld je snel aan want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden