Bezoek Seafarm Kamperland met aansluitend Fruits de Mer diner

Graag nodigen wij u uit voor de netwerkbijeenkomst van 8 juni a.s., waarbij wij een bezoek zullen brengen aan Seafarm in Kamperland. Tijdens dit bezoek krijgen wij een rondleiding door dit innovatieve bedrijf met haar rijke historie! Aansluitend staat ons een heerlijke Fruits de Mer maaltijd te wachten.

Voorafgaand aan de bijeenkomst zal er een korte ALV plaatsvinden, zodat het jaarverslag en de jaarrekening kunnen worden vastgesteld. Wij hopen u hier uiteraard ook bij te mogen ontvangen!

Het programma voor die dag ziet er als volgt uit:

16:15 – ALV, vaststellen jaarverslag en jaarrekening
16.45 – inloop bijeenkomst
17:00 – start bijeenkomst / rondleiding
18:30 – Fruits de Mer
21:00 – einde


De kosten voor de Fruits de Mer maaltijd, inclusief twee glazen wijn, water en koffie of thee, bedraagt € 45,- per persoon en zal na ontvangst van uw aanmelding worden gefactureerd. De meerkosten van het diner worden gedragen door de Maatschappij.
Indien u aanwezig bent bij de bijeenkomst, maar niet bij de maaltijd, vernemen wij dat graag per e-mail via secretariaat.depzeeland@outlook.com. Als er niets wordt aangegeven, gaan wij ervan uit dat u de hele bijeenkomst aanwezig bent.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan middels onderstaande link of via secretariaat.depzeeland@outlook.com, en kan tot uiterlijk 6 juni a.s.

Wij hopen u daar te mogen ontmoeten en kijken uit naar een mooie bijeenkomst!

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden