Bezoek Graduation Festival KABK

De missie van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag (KABK) is om studenten op te leiden tot onafhankelijke en zelfbewuste kunstenaars en ontwerpers met een onderzoekende houding en unieke visuele en conceptuele vaardigheden. De KABK is in 1682 opgericht en is daarmee de oudste kunstacademie in Nederland en een van de oudste van Europa.

Van vrijdag 5 juli t/m donderdag 11 juli presenteren meer dan 200 internationale studenten Beeldende Kunst en Vormgeving van de KABK hun eindexamenwerk tijdens het Graduation Festival 2019. Het festival vindt plaats in het academiegebouw aan de Prinsessegracht 4 in Den Haag

Op 10 juli a.s. bezoekt ons departement dit festival. We worden welkom geheten door Simcha van Helden en een student die kort iets zullen vertellen over de KABK. Vervolgens zullen studenten van de KABK ons in groepjes de tentoonstelling laten zien. We sluiten af met een borrel.

Aanmelden:
U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via de aanmeldbutton of door in te loggen via de website www.de-maatschappij.nl. Ook is het mogelijk een e-mail te sturen naar info@de-maatschappij.nl. Introducés zijn eveneens van harte welkom.

Locatie: KABK, Prinsessegracht 4, Den Haag

Programma

17:30 uur Inloop
18:00 uur Welkom door Hans van der Eerden, voorzitter departement ’s-Gravenhage en Simcha van Helden en student
18:20 uur Rondleiding tentoonstelling
19:20 uur Borrel
20:00 uur Einde bijeenkomst

Aanwezige introducees 11

Bart Bartstra

Annelies Bartstra

Marijke de Graaf

Beheerskantoor scheveningen

Jeanne Derks

ministerie van Justitie en Veiligheid

Fons van Gessel

Ministerie van Justitie en Veiligheid

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden