Bezoek aan unieke sociëteit TenClub

Op 2 juni a.s. zijn we te gast bij TenClub, een unieke sociëteit op één van de meest bijzondere en verborgen plekken van Amsterdam in een voormalig tabakspand.

De sociëteit biedt een divers programma: van avonden met erotische poëzie tot livemuziek. Er zijn verschillende ruimtes die zijn ingericht in art-decostijl met oude barbierstoelen en een groot koperen bad.
TenClub vraagt zich in de kern af wat het met mensen doet als zij in mooie en inspirerende ruimtes met een nieuwsgierige houding en een open geest samenkomen. 

Daarom biedt zij leden een omgeving waar onbevangenheid, nieuwsgierigheid, bewustwording en ontdekkingen zich op een speelse manier ontvouwen. 
Een plek waar leden zich openstellen om elke realiteit te bevragen, ervaringen en kennis op te doen en gedachtes met elkaar te delen.

Zorg dat je om 17.30 uur aanwezig bent, op tijd voor een rondleiding door het inspirerende gebouw. Rond 18.30 uur beginnen we onze borrel en vanaf 19.30 uur gaat een programma van TenClub van start waar je op in kunt schrijven. (informatie volgt)

Locatie:                TenClub, Nes 116 Amsterdam
Datum:                 Donderdag 2 juni 2022 van 17.30 – 19.30 uur  
Borrelbijdrage:  € 17,50 ter plaatse via PIN te voldoen bij onze penningmeester, Edo Kuiper.

Aanmelden kan via de website.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden