Mail naar relatie

Bezoek aan Landgoed Het Hakenberg + ALV

De jaarlijkse ALV zal dit jaar weer plaatsvinden op een bijzondere locatie. Wij zullen te gast zijn op  de Buitenplaats Landgoed Het  Hakenberg.

Landgoed Het Hakenberg ligt op de stuwwal in het Nationaal Landschap Noord-Oost Twente in de driehoek Oldenzaal/Denekamp/De Lutte en is begin vorige eeuw aangelegd als fabrikantenbuitenplaats.

De Buitenplaats Landgoed Het Hakenberg is landschapsarchitectonisch van belang en uniek als geïntegreerde aanleg in die zin dat bosbouw, landbouw, sieraanleg en wonen samen gaan. De aanleg is interessant vanwege de ogenschijnlijke eenvoud van de ingrepen in het landschap in combinatie met het bereiken van een groot ruimtelijk effect.

Het Buitenplaatsgedeelte – ongeveer 13 hectare – van Landgoed Het Hakenberg is in particulier bezit, het omliggende gebied is eigendom van Natuurmonumenten. Na herstel en restauratie is wederom ruim 200 jaar cultuurgeschiedenis – van herenkamer, theekoepel, tot buitenplaats in Engelse landschapsstijl – vrijwel onaangetast aanwezig en waarneembaar.

Programma:
15.30 - 15.45 ontvangst
15.45 - 16.30 ALV, de stukken worden u separaat toegezonden
16.30 - 17.45 inleiding door Paul en Anne-Marie Kamphuis over Landgoed De Hakenberg & wandeling over het landgoed.
17.45 - 18.15 afsluiting met borrel en hapje

Er is plaats voor maximaal 30 personen.
Meldt u aan vóór 23 mei.
Mocht u na aanmelding plotseling verhinderd zijn, dan vernemen wij dat graag.

 

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden