Bevrijdingsmuseum Zeeland en film Slag om de Schelde

Graag nodigen wij u uit voor de netwerkbijeenkomst van donderdag 2 september a.s., van 15.30 tot 21.00 uur, waarbij wij een bezoek zullen brengen aan het Bevrijdingsmuseum Zeeland in Nieuwdorp (Coudorp 41, 4455 AH).

Tijdens deze bijeenkomst zal Stef Traas, directeur van het Bevrijdingsmuseum Zeeland, ons een boeiende rondleiding geven door het museum, zowel binnen als buiten, waar duizenden voorwerpen en transportmiddelen uit de Tweede Wereldoorlog te zien zijn.

Aansluitend is er gelegenheid om de film ‘Slag om de Schelde’ te zien in CineCity in Vlissingen (Spuikomweg 1, 4381 LZ).

De toegang tot de rondleiding is gratis en wanneer u een museumjaarkaart heeft vragen wij u deze te tonen bij de entree. Soep en broodjes, verzorgd door het Bevrijdingsmuseum Zeeland, worden aangeboden door De Maatschappij dept. Zeeland. Het bezoek aan de film rekent u zelf af.

Het is ook mogelijk om alleen aan een bepaald onderdeel van het programma deel te nemen (dus alleen het museum of alleen de film).
Indien u slechts aan één van de twee onderdelen wenst deel te nemen, verzoeken wij u zich per e-mail aan te melden. Meldt u zich aan via de website, dan gaan wij ervan uit dat u aan het volledige programma zult deelnemen.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot uiterlijk maandag 30 augustus a.s., 10.00 uur, via de website, of via secretariaat.depzeeland@outlook.com. Als u zich heeft aangemeld ontvangt u van ons nog een bericht met nadere informatie.


Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen tijdens onze bijeenkomst!

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden