Bert Slagter over “Ons geld is stuk”.

Alles over crypto’s, nft’s en web 3.0.
Onder het motto, samen sterk, hebben wij, departementen Haarlem & Meer, Amsterdam en Het Gooi onze krachten gebundeld. Dit heeft geresulteerd in een wel heel bijzonder evenement met Bert Slagter als enerverende spreker. Deze avond wil en mag je zeker niet missen.

Geld van de toekomst is digitaal en programmeerbaar. Centrale banken bouwen digitaal contant geld en tech-bedrijven werken aan hun eigen munten. Daarnaast is er opensourcegeld zoals bitcoin, de enige in dit rijtje die onafhankelijk is. En dat kon wel eens essentieel zijn in een tijd van toenemende surveillance en censuur. Deze sessie biedt inzicht in de decentrale technologie die aan de basis staat van crypto-assets, nft's en web 3.0.

Over onze spreker Bert Slagter
Bert Slagter is ondernemer, schrijver en spreker. Met een technologische achtergrond en expertise in complexiteit en onzekerheid bestudeert en beschrijft hij het snijvlak tussen technologie en economie. Van CBDC’s (Central Bank Digital Currency) tot bitcoin, decentralized finance en digitale eigendomsrechten. Hij maakt deze vaak complexe materie toegankelijk in artikelen, krant, radio, televisie en podcasts.
  

Gezamenlijke 4 Seasons Braai experience:
Op de langste dag van het jaar en het begin van de zomer is dit de ideale gelegenheid om ook leden van twee andere departementen te ontmoeten. Vandaar dat we na de presentatie een Braai experience organiseren waar leuke nieuwe contacten gelegd kunnen worden. Braai betekent letterlijk barbecueen of grillen, maar het is veel meer dan dat. Het is een lifestyle, samen genieten van heerlijke gerechten, een drankje, een goed stuk vlees, vis of vegetarische specialiteiten van de Braai.

Programma en tijden
Inloop                            vanaf 17.30 uur
Aanvang presentatie    ca.18.00 uur
Einde presentatie         ca.19.30 uur
BBQ                             ca. 19.30 – 21.30 uur (bij mooi weer buiten anders binnen)
Einde programma        ca. 21.30 uur

Kosten: ca. € 35,= per persoon en ter plekke te voldoen, inclusief twee drankjes namens de departementen, meer voor eigen rekening.
Aanmelden graag via de aanmeldbutton onderin deze uitnodiging of via de website. We rekenen zoveel mogelijk op jullie aanwezigheid en stellen het zeer op prijs als jullie een of meerdere introducees uitnodigen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!
Locatie: Restaurant Amsterdam Old Course, Zwartelaantje 4, Amsterdam-Duivendrecht.
Er is voldoende parkeergelegenheid

Hartelijke groet,
namens de voorzitters van de departementen Haarlem & Meer, Amsterdam en Het Gooi,

Michiel Kasteleijn, Evert van den Hout en Peter van der Velden

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden