Bedrijfsbezoek Zware Plaatwerkerij Vlissingen

Op het Scheldeterrein in Vlissingen wordt een nieuw woonzorgcentrum van WVO Zorg gerealiseerd. In oktober 2014 ondertekende Jan de Graaf, voorzitter Raad van Bestuur van WVO Zorg, de koopovereenkomst met de gemeente Vlissingen.

Inmiddels is begonnen met de restauratie van de fabriekshal. Want het pand met zijn industriële uitstraling blijft behouden. Naast de Zware Plaatwerkerij komt nieuwbouw. Op het Scheldeterrein wordt dus oud met nieuw gecombineerd.

In de Zware Plaatwerkerij en de nieuwbouw die ernaast komt, komen 91 verpleeghuiswoningen en 52 seniorenappartementen. Op de begane grond komt o.a. een restaurant, een atelier en een binnentuin. Een uniek project, want met een brasserie, theaterzaal en recreatieve voorzieningen wordt het een fijne ontmoetingsplaats.
Een deel van het project bestaat uit het realiseren van appartementen aan de Kop van het Dok. Beide locaties zullen met een luchtbrug verbonden worden, waardoor het mogelijk wordt dat optimaal zorg kan worden verleend en dat de bewoners aan de Kop van het Dok gemakkelijk gebruik kunnen maken van de voorzieningen in het woonzorgcentrum. Het gehele project is naar verwachting in 2020 gereed.

De leden van departement Zeeland worden verwelkomd door Jan de Graaf, die wat zal vertellen over zichzelf, WVO Zorg en het project. Aansluitend is er een rondleiding en zoals gebruikelijk, een borrel.

Wilt u aan het bezoek deelnemen? U kunt u aanmelden via: demaatschappij@dezb.nl 

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden