Bedrijfsbezoek Timmerfabriek Visser 
Wij nodigen u van harte uit voor een bedrijfsbezoek aan Timmerfabriek Visser aan de Noorder IJ- en Zeeweg 8 te Zaandam op donderdag 25 april 2019 van 12.00 tot 14.00 uur.

De traditionele Zaanse houtbouw en Timmerfabriek Visser zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In 1932 begon Klaas Visser in zijn kleine timmerwerkplaats met het vervaardigen van kozijnen, deuren, trappen en lijstwerk. Zijn zonen Cor en Wim kwamen op jonge leeftijd in het bedrijf en zetten de zaak voort toen vader Klaas in 1963 overleed. 

In 1972 betrokken zij het huidige pand in de Achtersluispolder. Zij knepen hem wel even toen de economie in een recessie kwam, maar de hoge kwaliteit van hun timmerwerk leverde een voortdurende stroom van opdrachten op. In 2007 nam Roel Scholtens het stokje over van Cor en Wim, die nog dagelijks in het bedrijf te vinden zijn en het jonge personeel de fijne kneepjes van het vak bijbrengen. 

Restauratiewerk vormt nog steeds de rode draad, maar ook voor nieuwbouwprojecten is de timmerfabriek de vaste leverancier van architecten en aannemers in de wijde omgeving. Door een unieke combinatie van historische kennis en ouderwets vakmanschap levert Timmerfabriek Visser met de meest moderne apparatuur al 90 jaar kwalitatief zeer hoogwaardige producten af. Een bedrijf dat kortom een bezichtiging meer dan waard is!

U wordt om uiterlijk 12.15 uur verwacht bij de receptie van het bedrijf aan de Noorder IJ- en Zeeweg 8 te Zaandam (Achtersluispolder). U kunt parkeren op het parkeerterrein van het bedrijf.

De kosten van deze lunchbijeenkomst bedragen € 20,--, bij  binnenkomst te voldoen. U kunt zich aanmelden via de aanmeldbutton hieronder of per e-mail info@de-maatschappij.nl vóór 18 april a.s.
 
Indien u zelf aan deze uitnodiging geen gevolg kunt geven, kunt u deze uiteraard geven aan belangstellenden binnen uw bedrijf. Mocht u na uw opgave alsnog verhinderd zijn dan verzoeken wij u ons daarvan tijdig in kennis te stellen. Bij een niet-tijdige afmelding, minstens twee dagen voor de lunchbijeenkomst, zijn wij helaas genoodzaakt u een bedrag ad € 20,- in rekening te brengen.

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur van departement Zaanstreek-Waterland
Guido Voss, voorzitter 

Door u aan te melden gaat u ermee akkoord dat er tijdens deze bijeenkomst foto- en filmopnamen gemaakt kunnen worden, waar u op te zien kunt zijn. 

Aanwezige introducees 9

Mitchell Boldewijn

Regio College

Francisca van Doesburg

Van Doesburg Inkoop

Laura Dumas

Prins op de Erwt

Jacques Hardeman

Hardeman MKB Advies

Koos Hugen

Salesko Intermediair

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden