Bedrijfsbezoek Schmidt Zeevis

Beste leden en introducés,

In februari 2017 was onze maandelijkse bijeenkomst op een unieke locatie, Het Paleis in Schiedam. Voor de bijeenkomst van april zijn wij er wederom in geslaagd om een unieke locatie en een uniek bedrijf te vinden en wel Schmidt Zeevis in hun prachtige pand in de Spaanse Polder. Na bijna 100 jaar op het vasteland te hebben gezeten is het bedrijf in 2015 verhuisd naar een unieke locatie in Rotterdam. Het bijzondere pand is ontworpen door de architecten Nico van Alsemgeest en Albert Jan Braakman. Op 8 december 2015 werd het pand vorstelijk geopend door Koningin Maxima, in 2016 ontving men de titel Koninklijk. De huidige eigenaren Jos van Vuren en Marcel van Breda hebben Schmidt Zeevis in 2012 overgenomen. Schmidt Zeevis bevoorraadt dagelijks vele hotels en restaurants in Nederland, Duitsland en België, en wekelijks exporteert men naar diverse landen. Daarnaast levert Schmidt Zeevis aan zee-cruiseschepen, rivier-cruiseschepen en vliegtuigmaatschappijen. De directie en medewerkers van Schmidt Zeevis kijken uit naar ons bezoek heeft men ons laten weten.

Programma:
12:00 uur: ontvangst met hapje en drankje, aansluitend de lunch
13:00 uur: start rondleiding
14:00 uur: eindtijd.

Praktische informatie
Datum/tijd: woensdag 19 april van 12.00 tot 14.00 uur
Locatie: Schmidt Zeevis, Matlingeweg 333, 3044 EV  Rotterdam
Kosten: € 27,50. De factuur hiervoor ontvangt u aan het einde van het seizoen.

Aanmelden en afmelden kan tot uiterlijk dinsdagmorgen 18 april 09:00 uur (i.v.m. 2e Paasdag) via de website of per mail naar waterwegnoord@de-maatschappij.info  Indien wij uw afmelding te laat of helemaal niet ontvangen zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen. 
Wilt u zich aanmelden voor de 'zeepkist' of hebt u andere vragen stuur ook dan een berichtje naar waterwegnoord@de-maatschappij.info

Graag deze informatie delen met geïnteresseerden, ook via social media. Breng gerust introducés mee, deze kunnen dan éénmalig gratis kennismaken met De Maatschappij.

Normaliter vindt in april de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats. Vanwege het bedrijfsbezoek aan Schmidt Zeevis wordt de ledenvergadering verplaatst naar de volgende lunchbijeenkomst op woensdag 17 mei van 11:30 tot 12:00 uur in restaurant de Ridderhof in Maassluis, aansluitend aldaar de regeliere lunchbijeenkomst van 12:00 tot 14:00 uur. 

En vergeet niet uzelf én uw partner vóór 1 mei a.s. aan te melden voor de lustrumviering op 21 juni, geef daarbij ook de naam van uw partner door. Aanmelden kan via de website maar ook via waterwegnoord@de-maatschappij.info

Hierbij herhalen wij onze eerdere oproep:  breng een nieuw lid aan, meld je als kandidaat bestuurslid of vraag informatie over de vacature voor het vervullen van de secretariaatsfunctie en denk aan ‘inspireren en verbinden’. Stuur een reactie naar waterwegnoord@de-maatschappij.info

Tot slot treft u hierbij een uitnodiging aan van ons lid Stroomopwaarts voor een bijeenkomst op 4 april over de aanpak van Armoede en Schulden. Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Wij ontvangen u en uw introducés graag op woensdag 19 april bij Koninklijke Schmidt Zeevis.

Met ondernemende groet,

Bestuur De Maatschappij departement Waterweg-Noord

Directie en rondleiders van Koninklijke Schmidt Zeevis

Directie en rondleiders van Koninklijke Schmidt Zeevis

.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden