Bedrijfsbezoek Moeski iGroeski en Chamaven

Moeski iGroeski: Hobby, fun and business.

Moeski iGroeski is Russisch fonetisch geschreven en betekent: toys for boys. De Russische link komt voort uit de fascinatie met het oosten van de eigenaren / oprichters Cor Brandsma en Erik Tissingh.

Cor en Erik hebben een mooie plek gecreëerd op De Mars in Zutphen waar je ruimte, faciliteiten en gelijkgestemden vindt om  je mooie oude auto te stallen en te onderhouden. 

Pol Position zijn de kantoren rondom de oude hallen en onderdeel van Moeski iGroeski. Moderne, respresentatieve en goed bereikbare en zichtbare kantoren.

De showroom aan de Pollaan combineert wijn, een bierbrouwerij, Harley's, ambachtelijke kachels en auto's in een ruimte. 

Tijdens dit bedrijfsbezoek zullen wij ook meer horen over de bierbrouwerij Chamaven. 

Maak gebruik van deze kans om de locatie nader te bekijken en kennis te maken met het lekkere bier van Chamaven!

De kosten voor deze bijeenkomst (incl. lunch) bedragen € 17,50. Tevens willen we je er nog op attenderen dat je je kosteloos kunt afmelden tot 24 uur voor de bijeenkomst via: zutphen@de-maatschappij.info.

NB: tijdens de bijeenkomst kunnen foto's worden gemaakt, die op sociale media worden geplaatst. Indien dit voor jou niet wenselijk is vernemen wij dit graag schriftelijk tijdig voor de bijeenkomst. Indien wij geen schriftelijke reaktie hebben ontvangen gaan wij er van uit dat je tegen het voornoemde geen bezwaar hebt.

Namens het bestuur Departement Zutphen,
Natale en Judith

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden