Bedrijfsbezoek GMB BioEnergie Zutphen B.V.

GMB is een veelzijdig bedrijf dat onder meer dijken, haventerreinen, rioleringen, gemalen, waterzuiveringsinstallaties en slibverwerkinginstallaties realiseert en/of renoveert.

Daarnaast verwerkt GMB het slib van rioolwaterzuiveringsinstallaties in eigen fabrieken. Voor haar opdrachtgevers - van overheden tot ondernemingen - zijn zij een partner met wie zij graag grote en kleine uitdagingen delen. De manier waarop zij deze uitdaging aangaan is typisch GMB. Ontdek dit door middel van het bedrijfsbezoek dat gepland staat voor dinsdag 25 april as van 12.00 - 14.00 uur! Let op: deze keer niet de derde, maar de vierde dinsdag in april! Uitdaging verbindt. Gaan we jou ook zien tijdens deze bijeenkomst?

Gerrit Jan van de Pol is bedrijfsdirecteur en zal aan allen een presentatie over GMB geven. Aansluitend zal hij (voor degenen die dat willen) samen met een collega een rondleiding door het bedrijf geven. Tijdens de rondleiding is het dragen van reflecterende bovenkleding (jasje of hesje, deze zijn aanwezig) en veiligheidsschoenen/laarzen (voorzien van stalen neus, niet aanwezig) verplicht. Als je aan de rondleiding wenst deel te nemen wordt gevraagd de betreffende -schoenen/laarzen zelf mee te nemen. Mocht dit een probleem zijn geeft dit dan tijdig door dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorafgaande aan de bijeenkomst wordt (op dezelfde locatie) de Algemene Leden Vergadering gehouden. Deze zal van 11.30 tot 12.00 uur plaatsvinden.

De kosten voor deze bijeenkomst (incl. lunch) bedragen € 17,50. Tevens willen we je er nog op attenderen dat je je kosteloos kunt afmelden tot 24 uur voor de bijeenkomst via: zutphen@de-maatschappij.info.

NB: tijdens de bijeenkomst kunnen foto's worden gemaakt, die op sociale media worden geplaatst. Indien dit voor jou niet wenselijk is vernemen wij dit graag schriftelijk tijdig voor de bijeenkomst. Indien wij geen schriftelijke reaktie hebben ontvangen gaan wij er van uit dat je tegen het voornoemde geen bezwaar hebt.

Namens het bestuur Departement Zutphen,
Danielle, Natale en Judith

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden