Bedrijfsbezoek De Fiere Wijnakker

Tijdens de lunchbijeenkomst van de Maatschappij Departement Zutphen op dinsdag 27 augustus a.s. kun je kennis maken met De Fiere Wijnakker. Hoor hoe de wijn wordt geproduceerd, het bedrijf zich heeft ontwikkeld en beleef de rijkheid van deze locatie. Niet in Frankrijk, maar in ons eigen Zutphense omgeving!  
Meld je nu aan via zutphen@de-maatschappij.info

Proef en beleef! 

VormIn het buitengebied van Zutphen, de poort van de Achterhoek, ligt wijnboerderij de Fiere Wijnakker. Op eeuwenoude rivierklei van de IJssel staan 1400 wijnranken van verschillende druivenrassen. De natuurlijke wijze van verbouwen van druiven – in een omgeving van agrarisch natuurbeheer – zorgen voor een optimale smaak en kwaliteit. 
In samenwerking met Achterhoekse wijnboeren en deskundige wijnmakers uit binnen- en buitenland maken zij wijn, waarbij zij streven naar de hoogste standaard en kwaliteit. 

De Fiere Wijnakker is zowel een Bruiloft locatie als een plek voor een Familiefeest of bedrijfsuitje. 

Kijk op de website www.defierewijnakker.nl naar de diverse mogelijkheden op deze locatie.  

Kom ‘ns proeven en beleef de Fiere. 

Datum: dinsdag 27 augustus 2024 
Tijd: 12.00 - 14.00 uur 
Locatie: Vierakkersestraatweg 8, 7207 DH Zutphen 
 
De kosten voor deze lunchbijeenkomst bedragen € 21,50 per persoon.  
 
Tevens willen we je er nog op attenderen dat je je kosteloos kunt afmelden tot 20 augustus a.s. 17.00 uur via: zutphen@de-maatschappij.info

NB: tijdens de bijeenkomst kunnen foto's worden gemaakt, die op sociale media worden geplaatst. Indien dit voor jou niet wenselijk is vernemen wij dit graag schriftelijk tijdig voor de bijeenkomst. Indien wij geen schriftelijke reactie hebben ontvangen gaan wij er van uit dat je tegen het voornoemde geen bezwaar hebt. 
 
Namens het bestuur Departement Zutphen, 
Jan Harmen en Judith 

Meld u nu aan voor dit evenement.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden