Bedrijfsbezoek De Amfors Groep & ALV

Op 20 september 2018 combineren we de Algemene Ledenvergadering met een bedrijfsbezoek aan De Amfors Groep. Dit laatste in het kader van ons thema: Nieuwe technologie. De Amfors Groep is een sociale organisatie die zich richt op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en biedt ondersteuning richting regulier werk, maar ook op de werkplek zelf. Bij ons bezoek aan Amfors maken we kennis met de speurtocht van Amfors naar technische innovaties om de medewerkers behulpzaam te zijn waardoor hun kansen op werk aanzienlijk vergroten. We krijgen een rondleiding langs de productie voor de "smart beamer" en de "cobot", kortom robotisering ter ondersteuning en verrijking van de medewerkers.

De inloop voor de bijeenkomst start om 15.00 uur en de rondleiding begint om 15.30 uur (evt. in meerdere groepen). Om 16.30 uur krijgen we een verdere toelichting van de heer Ronald de Koning, algemeen directeur van De Amfors Groep, en de projectleider van het Field Lab. Vervolgens vindt onder het genot van een hapje en drankje de Algemene Ledenvergadering plaats.

We sluiten af rond 18.00 uur.

Aanmelden kan t/m 18 september a.s.
Wij dagen jullie uit een aspirant lid mee te nemen om kennis te maken met het inspirerende netwerk van departement Eemland.

Met vriendelijke groet,

Bestuur departement Eemland

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden