Bedrijfsbezoek Avancé Digital Agency - Internetbureau voor Websites, Webdesign en Online Media

Maak kennis met Avancé tijdens de lunchbijeenkomst van de Maatschappij Departement Zutphen en laat je bijpraten over de nieuwste (AI)-ontwikkelingen op internet gebied en doe er je voordeel mee!

Op dinsdag 16 april a.s. zijn we te gast bij dit prachtige bedrijf!
Meld je aan via zutphen@de-maatschappij.info.

Avancé creative digital agency geeft je voorsprong in jouw business door je zichtbaar en vindbaar te maken. Avancé bouwt aan sterke merken, van marketingstrategie, design & creatie tot realisatie.

Organisaties vooruit helpen,  door te helpen bij vernieuwing, in te spelen op (digitale) ontwikkelingen. Die gaan snel, net als zij. Snel schakelen is hun credo: van concept tot uitvoering. Elke dag werken 15 professionals intensief samen met hun klanten, om voorop te blijven lopen binnen het (e)-business landschap.

Niet voor niets is het motto: Avancé geeft je voorsprong.

Samen met bevlogen ondernemers en communicatieprofessionals ontwikkelt Avancé oplossingen voor complexe en fijnmazige communicatievraagstukken. Dit bereiken zij door design, realisatie en inhoud te combineren. En dat doen zij steeds met de praktijk voor ogen. Het team is kleurrijk en divers, maar allemaal hebben zij één ding gemeen: elke dag willen ze dingen mooier, slimmer en beter maken voor haar klanten. Zij geven antwoord op de nog niet gestelde vraag. Dat noemen zij meedenken. Daarvoor werken zij vanuit 4 principes: praktisch, betrokken, verwonderen en open & eerlijk.

Datum: dinsdag 16 april 2024
Tijd: 12.00 - 14.00 uur
Locatie: Zonnehorst 17, 7207 BT  ZUTPHEN

Let op: voor de lunchbijeenkomst wordt de Algemene Leden Vergadering gehouden! Deze start om 11.30 uur. Aansluitend vindt dan de lunchbijeenkomst plaats.

De kosten voor deze lunchbijeenkomst bedragen € 17,50 per persoon. 

Tevens willen we je er nog op attenderen dat je je kosteloos kunt afmelden tot 48 uur voor aanvang van de bijeenkomst via: zutphen@de-maatschappij.info.

NB: tijdens de bijeenkomst kunnen foto's worden gemaakt, die op sociale media worden geplaatst. Indien dit voor jou niet wenselijk is vernemen wij dit graag schriftelijk tijdig voor de bijeenkomst. Indien wij geen schriftelijke reactie hebben ontvangen gaan wij er van uit dat je tegen het voornoemde geen bezwaar hebt.

Namens het bestuur Departement Zutphen,
Jan-Harmen, Brigitte en Judith

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden