Bedrijfsbezoek aan Trayplant

Het motto “People, Planet, Profit” is een term uit de duurzame ontwikkeling, die eenieder (hopelijk) wel kent en die uit gaat van een harmonieuze combinatie van die 3 belangen.

Ook bij Trayplant uit Bavel zijn de 3 P’s een bekend begrip. Dit bedrijf werd vanwege haar duurzame teelt in 2018 al gekroond tot Agrarisch Ondernemer van het Jaar. Vorig jaar werd Trayplant genomineerd voor de Willem I-prijs en ontving het van de provincie Noord-Brabant de Agrifoodpluim 2022. Als kers op de taart is het bedrijf genomineerd voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2023.

Hoog tijd dus om eens nader kennis te maken. Op dinsdag 18 april a.s. zijn de leden van De Maatschappij en geïnteresseerde introducé(e)s van harte welkom om eens een kijkje in de keuken bij Trayplant te nemen. Na een introductie door Ger Huijben krijgen we een rondleiding en ten slotte praten we onder het genot van een borrel na over deze ongetwijfeld leerzame middag en het aangenaam weerzien.

Programma

15.00u                ontvangst met koffie en thee
15.15u                welkom en introductie door Ger Huijben
16.00u                aanvang rondleiding
17.00u                borrel
18.00u                afsluiting

Het bestuur hoopt u in groten getale te mogen verwelkomen op deze bijeenkomst. Uiteraard zijn ook introducé(e)s van harte welkom, een eerste deelname is voor hen gratis.

Kosten: € 10,00

Locatie: De Leeuwerik 1, 4859 AC Bavel

Kijk voor een voorproefje alvast op: https://www.trayplant.nl

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden