Bedrijfsbezoek aan “Het Afscheidshuis“ in Amsterdam-Zuidoost

Om de functie van onze netwerkorganisatie goed tot zijn recht te laten komen, willen we meer bijeenkomsten met andere departementen organiseren. In het kader hiervan organiseert het departement Het Gooi deze avond samen met Amsterdam. Mogelijk sluiten er nog meer departementen aan.

Wij nodigen alle leden van harte uit voor een bedrijfsbezoek aan het Yarden Afscheidshuis Amsterdam-Zuidoost. Dit bedrijfsbezoek kan nu, na een jaar uitstel vanwege alle Corona beperkingen, gelukkig doorgaan.

Wat is het Afscheidshuis Amsterdam-Zuidoost?
Het Afscheidshuis Amsterdam-Zuidoost is ontworpen samen met en voor mensen van het kleurrijke stadsdeel Amsterdam-Zuidoost. Een ontmoetingsplek waar iedereen op eigen wijze, volgens eigen geloofsovertuiging en tradities, in eigen sfeer afscheid kan nemen van zijn of haar dierbaren. Alle ruimtes hebben een uniek karakter en zijn zodanig neutraal dat ze zich ook uitstekend lenen om elkaar te ontmoeten, het leven te vieren en om sociale activiteiten, exposities of bijeenkomsten te houden. In het Afscheidshuis staat gastvrijheid voorop.

Een goed afscheid betekent eigen muziek, foto's of films, eigen eten, rituelen, rouwen en vieren op ieders eigen manier. Alles is hier mogelijk! Het Afscheidshuis is een 'huis van verbinden, afscheid nemen en het leven vieren'. Een huis waar iedereen zich welkom moet voelen. Hier bestaat de mogelijkheid om eigen gerechten te koken, terwijl eigen taal en muziek rondzingen. Echt een huis voor iedereen.

Naast het nemen van afscheid heeft het Afscheidshuis een sociale ontmoetingsfunctie. Het is een ontmoetingsplek voor iedereen in brede zin: Mensen kunnen hier ook terecht voor bijvoorbeeld een herinneringsbijeenkomst, een mooi concert of een lezing.

Adres: Yarden Afscheidshuis Hoorneboeg 1, 1102 BK Amsterdam.

Programma:
Aankomst tussen 17.30 en 18.00 uur
Presentatie en rondleiding van 18.00 tot 19.00 uur
Buffet van 19.00 tot 20.00 uur
Einde tussen 20.00 en 20.30 uur

Alle leden die dit unieke Afscheidshuis met eigen ogen willen zien, zijn welkom op dinsdag 19 oktober. Wij vragen voor dit bedrijfsbezoek een geringe bijdrage van 15 euro per persoon inclusief buffet, graag ter plekke voldoen.

Er is (beperkte) parkeergelegenheid op eigen terrein en anders kunt u terecht in parkeergarage P9 Antartica Parking, Hoogoorddreef 3, Amsterdam-Zuidoost (ca. 3 minuten lopen).
Aanmelden kan met de aanmeldknop onderaan deze mail of via de website.

Namens de besturen van Amsterdam en Het Gooi
Evert van den Hout & Peter van der Velden

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden