Bedrijfsbezoek aan de Veiligheidsregio Drenthe

De feestdagen liggen al weer enkele weken achter ons en iedereen heeft de draad weer opgepakt. Graag willen we je ook uitnodigen voor de eerste bijeenkomst van De Maatschappij in 2019. Deze bijeenkomst is op woensdagmiddag 13 februari aanstaande.

We hebben tijdens de laatste bijeenkomst in 2018 vermeld dat deze bijeenkomst zou plaatsvinden in het Drents Museum. We hebben echter bericht ontvangen dat de directie en de conservatoren op de betreffende datum in Kopenhagen zijn. Derhalve willen we kijken of we bijeenkomst in het museum op een later moment in het jaar kunnen plannen.

Voor woensdag 13 februari aanstaande nodigen wij je van harte uit voor een bedrijfsbezoek aan de Veiligheidsregio Drenthe in Assen. De Veiligheidsregio is een netwerkorganisatie die de gemeentelijke taken op het gebied van brandweer en crisisbeheersing ondersteunt. Ook alle brandweerposten in Drenthe vallen onder de VRD. Samen met gemeenten en partners werkt de VRD aan een veilig Drenthe. Albert Jan Giethoorn is districtscommandant Zuidwest Drenthe bij de hulpverleningsdienst Drenthe. Naast een toelichting op de werkzaamheden van de VRD zal hij ons ook inkijk geven op de wijze waarop de VRD omgaat met onze strategische thema’s duurzaamheid, innovatie en de impact van technologische ontwikkelingen. Uiteraard is ook een rondleiding onderdeel van het programma. We sluiten de bijeenkomst af met een hapje en een drankje.

Aanmelden kan via de aanmeldbutton op de website. Ook introducé's zijn van harte welkom. 

We ontvangen je graag op 13 februari om 15.30 uur bij de Veiligheidsregio Drenthe in Assen, Mien Ruysweg 1, 9408 KA in Assen.

Aanwezige introducees 5

Lybrich Dubois

Dubois advies

Jan Tsjerk Loonstra

Ross Tucker Projectinterieur

Carin Roelands

De dialoog verbindt

Henk Stoffers

Bouwbedrijf Stoffers BV

Marjan Timmer

Astron

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden