Bedrijfsbezoek aan Bosch

Maar liefst 132 jaar ervaring, maar zeker niet ouderwets. Dat is Bosch, gevestigd onder andere aan de Konijnenberg 60 in Breda. Daar zetelt zowel het EMEA & AP hoofdkantoor van Dremel (elektrisch precisie gereedschap) als het Breda Customization Centre, waar zij postponement en fulfilment diensten leveren.

Met dit Customization Centre biedt  Bosch haar afnemers (Dremel en andere Bosch units) de mogelijkheid om op een flexibele, ongecompliceerde manier snel en kostenefficiënt tegemoet te komen aan de steeds sneller wisselende vraag vanuit de markt. Dankzij hun jarenlange intensieve samenwerking met de ATEA groep, doen zij dit op een maatschappelijk verantwoorde manier.

Op 19 maart a.s. zijn we met De Maatschappij West-Brabant te gast bij Bosch. Onderstaand leest u het programma. We hopen u weer in groten getale te mogen verwelkomen voor een interessante en gezellige netwerklunch.

Programma
12.00u                 ontvangst gasten en lunch
12.45u                 korte presentatie Bosch (Robert Bosch algemeen, Bosch Power Tools B.V., Dremel en activiteiten op de locatie)
13.10u                 rondleiding in 2-3 groepen
14.00u                 einde

Programma

12:00 uur Ontvangst gasten en lunch
12:45 uur Korte presentatie Bosch (Robert Bosch algemeen, Bosch Power Tools B.V., Dremel en activiteiten op de locatie)
13:10 uur Rondleiding in 2-3 groepen
14:00 uur Einde

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden