Anders Wonen

Anders Wonen

Qubus Anders Wonen lost het woning te kort op.
Ja, wie wil dat niet, in een woningmarkt die behoorlijk op zijn kop staat.
De beschikbaarheid van woningen die te koop worden aangeboden is minimaal. Overbieding is een dagelijks feit. De huizenprijzen lijken te stabiliseren, maar dat kan zomaar veranderen.

Welke mogelijkheden zijn het waard om te onderzoeken?
Met Anders Wonen wordt meer rekening gehouden met de wensen van de huidige tijd. Qubus AndersWonen, Nijhof Installatietechniek en Knolbouw hebben elkaar gevonden als het om duurzaamheid en andere woonvormen gaat. De drie bedrijven hebben een bouwvisie voor de toekomst ontwikkeld. Ze voeren een project volledig in eigen beheer uit. Dat doen ze in samenspraak met de opdrachtgever, waarvoor zij een huis bouwen.

Qubus Anders Wonen maakt niet alleen mooie ontwerpen voor vrijstaande woningen, maar ontwerpt ook andere woonvormen. "We doen dit voor starters, samengestelde gezinnen, gescheiden mensen, ouderen en alleenstaanden. Een Tiny house, samengestelde woonvormen, een hofje, kennen we al, maar wat kunnen we nog meer? Uit de markt blijkt dat er behoefte is aan betaalbare en andere woonvormen. Om aan de behoefte te voldoen hebben we diverse ontwerpen gemaakt wat toegepast kan worden in een nieuwbouwwijk. We kijken verder dan alleen het gebouw. We houden rekening met eenzaamheid en diversiteit in de samenleving. We kunnen zelfs verder gaan door bijvoorbeeld auto’s, fietsen etc. te gaan delen", vertelt Roy Alferink.

Anders wonen is betaalbaar, circulair en duurzaam. De oplossing voor het woningtekort en bouwen met kwaliteit. We zeggen dan ook: “Anders wonen is de toekomst voor velen”. 

Nieuwsgierig?
In deze bijeenkomst laten we ons inspireren door de samenwerking tussen drie bedrijven: Qubus Anders Wonen, Nijhof Installatietechniek en Knolbouw, die allen hun expertise, ervaring en kennis delen.
We zijn op 20 september 2022 te gast bij Nijhof installatietechniek, Van Dongenstraat 39, 8107 AE Broekland.

 

Programma

17:00 uur Inloop, ontvangst met een broodje
17:30 uur Welkom door onze voorzitter Paul Arentshorst
17:35 uur Presentatie Anders Wonen, door Roy Alferink Qubus Anders Wonen. Maurice te Wierik van Nijhof installatietechniek en Harmen Knol van Knolbouw vullen aan en delen hun expertise.
18:15 uur Gelegenheid voor vragen
18:30 uur Tijd om te netwerken
19:00 uur Sluiting van de bijeenkomst.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden