Mail naar relatie

Geannuleerd: ALV + De Parabool inspireert

Deventer leefbare stad, een stad waarin de diversiteit meer zichtbaar wordt en mensen met en voor elkaar leven. De impact van De Parabool is in de regio Deventer een prachtig voorbeeld van een organisatie die kinderen, (jong)volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking ondersteunt.

We zijn te gast bij De Parabool, een organisatie met kleinschalige woon-, werk- en dagbestedingslocaties in Deventer en de regio. De Parabool richt zich op ontplooiing, sociale contacten en integratie in de samenleving. Om de verstandelijk beperkte mens optimaal te begeleiden maakt de Parabool ook gebruik van technologische toepassingen, die bijdragen aan het verlenen van warme zorg.
We nemen een kijkje bij een dagbestedingslocatie, waar met name ernstig meervoudig gehandicapte jongvolwassenen dagelijks worden begeleid. Daar wordt verteld hoe technologie, zoals een hulphond, een belevenistafel, een VR-bril et cetera, dagelijks de cliënten en hun begeleiders helpt bij het beter kunnen functioneren.

ALV (alleen voor leden)
De Algemene Ledenvergadering van Departement Deventer van De Maatschappij start om 16.00 uur
(inloop vanaf 15.45 uur, adres Colmschaterstraatweg 6A, Schalkhaar). De ALV is alleen bedoeld voor leden van het departement.

De Parabool inspireert
Andere belangstellenden worden uitgenodigd om vanaf 16.45 uur aan te sluiten op de locatie De Schure, Oerdijk 106A, Schalkhaar.
(De aanwezigen bij de ALV zullen hierheen lopen).

Programma

15:45 uur Inloop voor de ALV Colmschaterstraatweg 6A, Schalkhaar
16:00 uur ALV aanvang
16:45 uur Einde ALV
16:45 uur Inloop De Schure, Oerdijk 106A, Schalkhaar
17:00 uur Kennismaking met De Parabool en welkom door bestuursvoorzitter André Leferink
17:30 uur Soep met een broodje (uiteraard voor ons bereid door cliënten van De Parabool)
18:15 uur Inzet van technologie (“live” kennismaking ) bij warme zorg
19:30 uur Einde van het programma
belevenistafel

belevenistafel

De Parabool-belevenistafel

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden