ALV en zomerborrel

Op donderdag 20 juli a.s. zal de Algemene Ledenvergadering van De Maatschappij, Departement Zwolle plaatsvinden om 17.00 uur in het Academiehuis. De leden hebben hiervoor inmiddels een officiële uitnodiging ontvangen incl. de agenda voor de ALV. 

Na afloop van de ALV gaan we voor de zomerborrel naar Stadsstrand Blue Bayou aan het Rodetorenplein. Bij aanvang van de borrel zal Emi Stikkelman een presentatie geven over haar ervaring als horecaondernemer in Zwolle.

Emi Stikkelman is een creatief horeca ondernemer te Zwolle. Emi is in 2018 vanuit Utrecht naar Zwolle verhuisd. In Utrecht werkte zij aan de universiteit en in het bedrijfsleven, altijd op het kruisvlak van onderwijs en ICT. In Zwolle heeft zij zich gericht op horeca en recreatie. Zo is zij mede-eigenaar van Café Koos en opende zij in een oude spoorwachterswoning aan de Willemsvaart Vakantievilla Zwolle centraal.

Intussen runt zij nog twee andere vakantiehuizen en is zij een van de initiatiefnemers van stadsstrand Blue Bayou aan het Rodetorenplein in Zwolle. In het voorjaar van 2023 heeft Emi samen met collega ondernemer Jabe Faber een restaurant geopend aan het Gasthuisplein, Taboe Bar & Keuken, waarbij de gerechten zowel in vlees- als in vegavariant worden aangeboden. Ze heeft een goede match gevonden met Zwolle en voelt zich intussen een echte Zwollenaar. Tijdens haar presentatie zal zij ingaan op haar wederwaardigheden als ondernemer in de horeca en haar plannen voor de toekomst.  

Programma:

17.00 uur: ontvangst
17.15 uur: start ALV
17.45 uur: sluiting ALV en vertrek naar Stadsstrand voor de zomerborrel
18.00 uur: presentatie Emi Stikkelman en zomerborrel
20.00 uur afsluiting

De agenda en jaarstukken voor de ALV zijn bijgevoegd bij de uitnodiging die aan de leden is verstuurd. Zij zijn eveneens per e-mail op te vragen.

Bij de ALV zullen we afscheid nemen van onze voorzitter Erwin Giesbers en onze penningmeester Gido Frühling die beiden 8 jaar bestuurslid zijn geweest. Om dit afscheid luister bij te zetten, hopen we natuurlijk dat er een grote opkomst zal zijn van de leden bij deze ALV. Binnen het bestuur zal Arnold Bouman de voorzittersfunctie gaan bekleden en Olivier ten Doeschate de functie van penningmeester. Daarnaast nemen we afscheid van ons bestuurslid Gina van der Staaij van Windesheim, die een andere werkkring buiten Windesheim gaat vervullen en daarom uit het bestuur treedt.

Waar: Academiehuis Grote Kerk Zwolle
Adres: Grote Markt 18, 8011 LW  Zwolle
Kosten: € 0.0
Parkeren: Q-park Maagjesbolwerk

Graag zien wij u donderdag 20 juli! U kunt zich uiterlijk tot 18 juli a.s. aanmelden via de aanmeldknop of via zwolle@de-maatschappij.info

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden