Algemene Ledenvergadering 2016-2017

Beste departementsleden,

Voor onze Algemene Ledenvergadering op woensdag 21 juni zijn we te gast bij de ontvanger van de Linnaeusonderscheiding 2016: Van de Brug Internationaal Tanktransport in Putten.

Het in 1963 opgerichte bedrijf vervoert plantaardige en dierlijke oliën en vetten in West-Europa. Door overnames en structurele jaarlijkse groei behoort het met  ruim 110 medewerkers en 83 trucks tot de groter tankwagenspecialisten van Nederland. 

Volgens het juryrapport komt de onderscheiding hen toe vanwege de grote sociale maatschappelijke betrokkenheid en bevlogenheid. MVO niet als ‘windowdressing’ maar omdat in het DNA van het bedrijf zit. Van de Brug geeft aan dat het effect van de ontvangst van de  Linnaeusonderscheiding overweldigend is. Bijzonder zijn ook de vele felicitaties van buiten het bedrijfsleven die ze hebben mogen ontvangen. Maar ook collega vervoerders ervaren dat deze onderscheiding ook op hen afstraalt; bestaansrecht en onderscheidend vermogen door kwaliteit & positief beleid bestaat! Juist het feit dat een no-nonsense bedrijf gewaardeerd wordt voor hun ‘dagelijkse doen en zijn’ en niet zozeer vanwege een succesmodel of gimmick, kon op veel instemming rekenen.

Wij zijn van harte welkom in Putten! Tijdens de ALV zal onze voorzitter zijn jaarrede houden en het nieuwe jaarthema ‘Robotisering in de maatschappij’ presenteren. Verder komen uiteraard de financiën van onze vereniging aan bod.
Daarna is de beurt aan onze gastheer en kunnen liefhebbers genieten van een rondleiding. Voor een hapje/drankje wordt gezorgd, bij mooi weer is zelfs de terraslocatie beschikbaar.
Kortom, het wordt een ALV om niet te missen.

Wanneer: 21 juni 2017 om 16.00 uur – 18.00 uur
Wat: Algemene Ledenvergadering
Waar: Van den Brug Transport, Voorthuizerstraat 190, Putten


Tot ziens op 21 juni!

Namens het bestuur
Departement NW-Veluwe en Flevoland

Aanwezige leden 14

Er zijn nog geen leden aanwezig

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden