AI & XR: innovatie bij BUAS, voorafgaand ALV 2023

Op woensdag 24 mei a.s. zijn de leden van De Maatschappij en geïnteresseerde introducé(e)s van harte welkom bij de Academie van Hotel en Facility Management van BUAS (Breda University of Applied Sciences) aan de Mgr. Hopmansstraat 2 te Breda. Voorafgaand aan de lezingen, rondleiding en demo’s van BUAS zal de Algemene Ledenvergadering 2023 plaatsvinden, op dezelfde locatie. 

Na ontvangst en een welkomstwoord van de academie directeur Gienke Osinga, zullen we aan de hand van een bijdrage van Hans Winsnens en Michel Brokke verkennen welke positieve en negatieve invloeden er uit gaan van Artificial Intelligence in het onderwijs, bijvoorbeeld door gebruik van ChatGPT.

BUAS is vervolgens trots om u de mogelijkheden te laten zien van het realiseren van filmproducties met behulp van game technology. BUAS is een van de allereerste in Europa die dit mogelijk kunnen maken. We kunnen dat zelf ervaren door te acteren in een filmproductie die ter plekke wordt gemaakt.

Uiteraard sluiten we, zoals te doen gebruikelijk in ons bourgondische departement, af met een aangeklede borrel.

Programma

15.00 – 15.45 uur  Algemene Ledenvergadering
16.00 uur  Ontvangst in het Taste Lab van de academie van Hotel en Facility Management
16.15 uur    Welkom door Gienke Osinga, academie directeur
16.30 - 17.30 uur ChatGPT en AI in het onderwijs: een zegen of een vloek? Een introductie in de mogelijkheden en onmogelijkheden, door Hans Winsnens en Michel Brokke
17.30 - 18.00 uur  Rondleiding Campus
18.00 - 18.30 uur XR Stage, rondleiding en demo (zie Youtube-link hieronder)
18.30 - 19.30 uur  Aangeklede borrel in het Grand Café


Het bestuur hoopt van harte u te zien en spreken op de ALV én u te mogen verwelkomen op deze fascinerende en inspirerende bijeenkomst. Uiteraard zijn ook introducé(e)s van harte welkom, een eerste deelname is voor hen gratis.

Kosten: € 7,50 (leden)
Locatie: Mgr. Hopmanstraat 2, Breda

Kijk voor een voorproefje alvast op: https://www.youtube.com/watch?v=RVj9VzJZDTM

 

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden