Academie voor Ondernemerschap: Kennisknooppunt in regio Zwolle

Beste leden,

Graag nodigen wij u van harte uit voor een bijeenkomst van De Maatschappij op donderdag 16 maart 2017.

"Academie voor Ondernemerschap: kennisknooppunt in de regio Zwolle"

Tijdens deze bijeenkomst zal de Academie voor Ondernemerschap worden gepresenteerd. De Academie voor Ondernemerschap is een unieke samenwerking tussen de onderwijsinstellingen Windesheim, Landstede, Deltion College en Menso Alting en het bedrijfsleven. De Academie is een opgezet en uitgewerkt initiatief dat zal bijdragen aan Regio Zwolle als economische toplocatie door het creëren van een structurele voedingsbodem voor een constante toestroom van (nieuw) ondernemend talent voor onze regio.

Een aantal vertegenwoordigers van de verschillende onderwijsinstellingen zal tijdens deze bijeenkomst van De Maatschappij een korte pitch houden, waarbij aanwezigen de “Dragons’ Den”-jury zullen vormen: aan de leden van De Maatschappij zal worden gevraagd om de pitch te beoordelen (“zou u in dit initiatief investeren en waarom?”) en om concrete aanbevelingen te doen. Dus als u een bijdrage wilt leveren aan de ontwikkeling van toptalenten in onze regio en de stimulering van ondernemerschap dan is dit een unieke kans. U krijgt een inkijkje in het onderwijs van de toekomst en u kunt wellicht ideeën opdoen voor projecten binnen uw bedrijf die straks door deze toptalenten uitgevoerd kunnen worden. U kunt zich aanmelden via de aanmeldknop of via: zwolle@de-maatschappij.info.

Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen naar bovenstaand e-mailadres of bellen naar 038-4259221 (secretaresse: Heleen Stellingwerff).

Graag tot donderdag 16 maart aanstaande!

Namens het bestuur van De Maatschappij, departement Zwolle
Marieke Buit, secretaris

Programma

16:00 uur Ontvangst
16:30 uur Start presentatie
17:30 uur Borrel
18:30 uur Einde

Aanwezige introducees 11

Harry Bakker

Stichting The New Entrepreneur

Bernard van Dijk

WADINKO

Carlo van Dijk

Regio Zwolle Bureau

Peter Filius

Stichting The New Entrepreneur

Harm Hommes

Dommerholt Advocaten

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden