Aan Tafel Bij op de Industrieele Groote Club ... Floris Kappelle en Quintus Willemse

“Na de verscherpte maatregelen die het kabinet gisteren heeft afgekondigd, moeten we je er helaas op attenderen dat ons evenement van 8 oktober: “Aan Tafel Bij op de Industrieele Groote Club ... Floris Kappelle en Quintus Willemse” de grens van 30 aanmeldingen heeft bereikt en dus is “uitverkocht”. 

Als je je op de website hebt aangemeld, maar toch niet kunt komen, schrijf je dan even uit, zodat iemand anders je plek kan innemen.
Dank voor jullie medewerking en voor de deelnemers, tot 8 oktober !”

Mochten er personen zich nog afmelden kan er uiteraard een ander aansluiten. Aanmelden dan alleen nog kan door te mailen met info@de-maatschappij.nl

Beste leden, 8 oktober gaan we weer aan tafel !

Ditmaal ontvangt Floris Kappelle Quintus Willemse (36), bedenker van The Share Council, een platform gericht op bedrijfsfinanciering via medewerkersparticipatie.

Willemse is een man met een missie: “Elke dag ben ik bezig met het oplossen van maatschappelijke problemen door de inzet van technologie en ondernemerschap.” Na Bedrijfskunde, Communicatiewetenschappen en Sociale Wetenschap (Groningen) belandde Willemse in Congo (Heineken), Denemarken, Engeland en in de VS (Pon) waar hij onder meer fusies begeleidde.

Terug in NL was het tijd om zelf te ondernemen. Softwarebedrijf Foryard werd opgericht als social enterprise, met als filosofie: maximale autonomie voor de medewerker. Grote ergernis voor Willemse is dat medewerkers vaak als nummer worden behandeld. En dat hun geluk niet belangrijk lijkt te zijn. Vandaar zijn focus op waarachtige employee happiness.
Dus niet een weekendje Ardennen en dat is het dan. Nee, men moet mede-eigenaar kunnen worden en zijn eigen salaris kunnen bepalen.

En het mooie is: informatie technologie kan oplossingen bieden. Zeker voor iemand met idealen zoals Willemse. In hoeverre hij met meer dan 40 fte’s een soort cryptocommunist is gaat hij onthullen tijdens Aan Tafel Bij… de talk show van Floris Kappelle, ditmaal in de Koninklijke Industrieele Groote Club op de Dam.

Aanmelden voor de bijeenkomst via de website.

Aansluitend kan de liefhebber (tegen de daarvoor geldende vergoeding) aanschuiven voor het clubdiner. Laat je uiterlijk 2 oktober weten of je aan het diner wilt deelnemen?
Aanmelden voor het diner per mail aan guido@milani.design

Programma:
17:00 uur    Inloop, registratie en rondleiding IGC Dam 27 Amsterdam       
18:00 uur    Borrel
18:30 uur    Talk show met Floris Kappelle en Quintus Willemse
19:30 uur    Diner (start 19.45)  

Bijdrage: voor borrel inclusief happen: € 15,00 bij binnenkomst te voldoen, 2 gangen clubdiner € 35,50 per persoon inclusief 2 glazen wijn.

NB Op de IGC geldt voor een dresscode: Maandag t/m donderdag na 17.00 uur: tenue de ville met voor heren de das verplicht.

Quintus Willemse

Quintus Willemse

Aanwezige introducees 9

Mischa Bitter

Willemse en Van Poorten

Hanneke Bredero

Mireille van Osselen

Jeanine Reuver

HVA

Ariane Scheffer


Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden