Aan Tafel Bij… De Maatschappij… met Floris Kappelle

Beste leden en introducés,

Michiel Bicker Caarten:
“Need to know of nice to know…?”

Op donderdag 23 november zal Floris Kappelle weer een bijzondere gast op zijn inmiddels kenmerkende wijze interviewen. Deze keer zal journalist Michiel Bicker Caarten aanschuiven.
De bekende media-ondernemer, schrijver en mede-oprichter van BNR Nieuwsradio studeerde in Leiden en New York en werkte in de VS als correspondent voor NRC Handelsblad en RTL Nieuws. In Londen trad hij op als anchor van CNBC, de CNN voor de financiële markten. Daarna stond hij aan de wieg van BNR Nieuwsradio en gaf daar acht jaar leiding. Als auteur van boeken toont hij feiten die een andere kijk op de wereld geven. Met de komst van online nieuwsbrief De Bicker brengt Bicker Caarten elke werkdag gezaghebbende artikelen over wetenschap, technologie, gezondheid en geld. Deze onafhankelijke nieuwsbrief legt de focus op vernieuwing door producten en ontdekkingen van wetenschappers. De lezers zijn nieuwsgierige wereldburgers die meer willen weten. We krijgen antwoord op prangende vragen als: zijn radiomensen holbewoners? Wat is de toekomst van nieuws en geprinte media? Hoe zit het met fake nieuws en alternatieve feiten? Waar ligt de grens tussen need to know en nice to know? Is het waar dat De Bicker je slimmer maakt? En klopt het dat Bicker Caarten bekend staat als onze breedst geïnformeerde landgenoot? Tijdens de talk-show van Floris gaan we het meemaken.

Programma
18:00  uur Inloop in Café de Tropen
18:45  uur Aan Tafel bij Floris Kappelle
19:15  uur Borrel in Grand Café de Tropen
20.00  uur Einde

Als je je aanmeldt, zorgen wij voor een badge met je naam en je bedrijfsnaam erop. Dat maakt contact leggen wel zo makkelijk.

Wij vragen een bijdrage aan de kosten van € 15,- , die je bij binnenkomst betaalt.

Tot dan!

Namens het bestuur departement Amsterdam,
Antoinette Pernot
Voorzitter 

Aanwezige introducees 31

Sander Boon

Symetrics B.V.

Lucy Bruggink

WeCreate

Jonne van der Drift

Sabien Ebeling Koning

SabienSchrijft

Ira Elte


Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden