Aan Tafel Bij… auteur en FD-correspondent David de Jong *Alleen nog aanmelding voor leden*

Aan Tafel Bij… auteur en FD-correspondent David de Jong
over zijn wereldschokkende debuut Nazi Billionaires

David de Jong is journalist, auteur en correspondent Midden-Oosten, onder meer voor Het Financieele Dagblad. Zijn debuut Nazi Billionairesverscheen eerst in de VS en het VK en is inmiddels in meer dan 20 talen vertaald. Voor deze internationale bestseller deed hij vier jaar onderzoek in Berlijn. Eerder berichtte hij vanuit New York voor Bloomberg News over het Europese bankwezen en verborgen rijkdom. Zijn werk verscheen in de New York Times, Wall Street Journal en Bloomberg Businessweek. De Jong (Amsterdam, 1986) woont in Tel Aviv.

Briljant, explosief en onthutsend
Zijn spectaculaire debuut Nazimiljardairsde donkere geschiedenis van de rijkste families van Duitsland, onderzoekt op baanbrekende wijze hoe de nazi's Duitse tycoons hielpen miljarden te verdienen aan de verschrikkingen van het Derde Rijk - en hoe de wereld hen ermee weg liet komen. Persstemmen: "Provocerend! Wall Street Journal. "Vernietigend!” National Book Critics. "Zeer leesbaar” Adam Tooze, Columbia University. "Explosief!” New York Times. "Verontrustend speurwerk” Yale Univeristy. "Briljant!” Norman Ohler. "Vlot en helder” Daily Telegraph. "Fascinerend en boeiend” The Observer. "Meeslepend en huiveringwekkend" The Jeruzalem Post. “Schokkend” Trouw. “Onthutsend” De Limburger.

Op 22 februari ontvangt talkshow host Floris Kappelle 
David de Jong in Hotel Arena, Amsterdam.
18.00 uur         inloop en borrel
18.45 uur         interview in De Salon van Hotel Arena
19.30 uur         borrel

Voor deze bijeenkomst vragen we een eigen bijdrage van € 10,00 die je bij binnenkomst voldoet. Introducés zijn meer dan welkom en betalen € 17,50.
Aanmelden kan via de aanmeldbutton onderin deze uitnodiging.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden