Hanze Winteravond Wandeling

Ga 1,5 uur mee op pad met de 2 stadsgidsen, Walter Stellaart en Anja Derksen, door de prachtig verlichte binnenstad van Zutphen. Laat je meevoeren terug naar de Hanzetijd. Tijdens de wandeling vertellen de gidsen je over de Hanzegeschiedenis van Zutphen en komen deze verhalen tot leven. Bekijk de stad en ontmoet de bewoners uit de Hanze zoals een bedelaar, de stadsomroeper, een schepen (wethouder), een muzikant en nog meer. Wie? Dat is nog een verrassing!

De wandeling start voor het gemeentehuis aan het 's-Gravenhof. Aansluitend om 20.30 uur gaan we naar Chapoo! (Turfstraat 7 in Zutphen) voor een drankje met een hapje.

Datum: woensdag 20 december 2023
Tijd: 19.00 - 20.30 uur
Locatie: start voor het gemeentehuis aan het 's-Gravenhof 2 te Zutphen.
Aansluitend vanaf 20.30 borrel bij Chapoo! (Turfstraat 7 Zutphen).

De kosten voor deze bijeenkomst (incl. Stadswandeling) bedragen € 22,50*)

Helaas kunnen maximaal 30 personen deelnemen aan de wandeling met borrel. Bij meer deelnemers wordt geselecteerd op basis van datum van inschrijving, waarbij leden van Departement Zutphen voorrang hebben. 
Tevens willen we je er nog op attenderen dat je je kosteloos kunt afmelden tot en met 7 december 2023 via: zutphen@de-maatschappij.info.

NB: tijdens de bijeenkomst kunnen foto's worden gemaakt, die op sociale media worden geplaatst. Indien dit voor jou niet wenselijk is vernemen wij dit graag schriftelijk tijdig voor de bijeenkomst. Indien wij geen schriftelijke reaktie hebben ontvangen gaan wij er van uit dat je tegen het voornoemde geen bezwaar hebt.

*) Er wordt uitgegaan van gemiddeld 2-3 drankjes per persoon. Uiteraard is het mogelijk om voor eigen rekening meer te nuttigen. 

Namens het bestuur Departement Zutphen,
Natale, Brigitte en Judith

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden