Jacqueline van Ewijk

Initiatiefnemer van de start van een democratische school in Eindhoven. Democratisch Onderwijs Eindhoven, of korter; doe040. Een leeromgeving voor kinderen van 4 t/m 21 jaar. Je mag er leren vanuit je eigen beleving in vol vertrouwen, veiligheid, inspiratie en dat in een omgeving met veel natuur! www.doe040.nl

Sinds 2007 een praktijk voor Coaching en Sensitherapie. Met verbluffende resultaten kan ik wel zeggen! De rode draad is echter "mensen". Ik werk graag met mensen en verbeter processen en verhoudingen zodat je met plezier in het leven staat en je werk kan doen. Respect voor elkaar. Verantwoording nemen voor je eigen handelingen. Denken in oplossingen en niet in onmogelijkheden verzanden. Dat zijn zo een paar waarden die iets zeggen over mijn persoon en aanpak.

Specialties: Innovatieadvies vanuit Syntens, CRM implementatie, training, marketing, coaching, change management, new business advies, proces-verbeterscan, veiligheid, conflictbemiddeling, Sensitherapie, onderwijs, zorg, gastvrijheid.

Aangemeld voor evenementen

 • De zzp’er van de toekomst is reparatie (nù) nodig?

  Departement Oost-Brabant
 • Pitchen en kennismaken

  Departement Oost-Brabant
 • Geld, je houdt ervan of je haat het

  Departement Oost-Brabant
 • Surprise Netwerkdiner

  Departement Oost-Brabant
 • Bezoek aan de Dutch Design Week

  Departement Oost-Brabant

Geschreven artikelen

Dit lid heeft nog geen artikelen geplaatst.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden