Zomercocktailparty met bijzonder tintje

Voor het eerst sinds lange tijd kwamen de leden van De Maatschappij departement Hoeksche Waard weer eens fysiek bij elkaar tijdens een gezellige Zomercocktailparty. Deze bijeenkomst werd gehouden op 26 augustus in de prachtig gerestaureerde boerderij Mariënhof uit 1597 in Westmaas. De aanwezigen kregen de boeiende geschiedenis van deze bijzondere locatie te horen en konden aansluiten voor een rondleiding.

De middag kreeg een bijzonder tintje, want een van de leden Carla van Emmerik kreeg ‘Het Vererend Getuigschrift’ van De Maatschappij uitgereikt uit handen van voorzitter Jack de Leeuw. Het Vererend Getuigschrift werd ingesteld in 1903 en is sindsdien toegekend als bewijs van waardering van het Nederlandse bedrijfsleven. Het is een erkenning voor Carla’s inzet voor de samenleving en betekenisvol werk dat zonder samenwerking met anderen niet mogelijk was geweest. Samenwerking kenmerkt ook De Maatschappij, het getuigschrift past bij het werk en de doelstellingen van De Maatschappij.

Carla heeft zich ruim 15 jaar ingezet voor departement Hoeksche Waard als Secretaris. Zij is en was ‘het geweten’ van het departement en beschikt over een enorm netwerk. Het is vooral haar warme persoonlijkheid die enorm gewaardeerd wordt door alle leden. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 1 juli 2021 heeft zij zich niet herkiesbaar gesteld; dat betekent zeker niet dat zij De Maatschappij de rug toekeert. Carla is benoemd tot Lid van Verdienste en blijft in die hoedanigheid tot in lengte van dagen betrokken bij De Maatschappij. 

Departement Hoeksche Waard


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden