Zo ziet LEF er uit!

Zo ziet LEF er uit!

Wat een warm feest was de derde editie van de LEF-prijs op 19 oktober op Sociëteit de Maas georganiseerd door De Maatschappij in samenwerking met STONE en YIPYIP.

In een breed en indrukwekkend deelnemersveld kregen dit jaar vooral organisaties die met veel nadruk op MVO en Duurzaamheid hun ambities vormgeven een plekje op het podium. Waar iets kleinere bedrijven een enorm verschil kunnen maken. Purpose in business en purpose in life gaven bij de jury de doorslag. Zonder daarmee overigens de andere nominaties tekort te doen. Iedereen deed er toe deze middag. Samen hebben wij ondernemerschap met impact zichtbaar gemaakt.

De winnaars van de LEF-prijs 2022 zijn:

De LEF-Publieksprijs: CurrentWerkt

De LEF-Prijs Groeiende organisatie: De Kaapse Brouwers

De LEF Prijs MVO-organisaties: Stichting Sint voor ieder 1

De LEF-Prijs Start-Up organisatie: LunchBunch

Het was een bijzonder middag waar je graag nog eens op terugkijkt: Aftermovie

Onze bijzondere dank gaat uit naar Peter van Wingerden, Pim Roggeveen, en Frank Vijg die als winnaars in eerdere edities de LEF-prijzen 2022 hebben uitgereikt. Ook een bijzonder woord van dank voor de ontvangers van de LEF-prijzen die met hun veelal persoonlijke verhalen de LEF-Prijs 2022 nog net iets bijzonderder hebben gemaakt.

SAVE the DATE, 15 december 16.00 – 18.00:

Wij zijn al weer hard aan de slag met de LEF-prijs 2023 én een bijeenkomst op 15 december op Sociëteit de Maas voor de winnaars, genomineerden, genodigden, leden en geïnteresseerden om de banden aan te halen en elkaar nog beter te leren kennen. Onze gast op 15 december is Liesbeth van Houwelingen, de vrouw achter het Leger des Heils (samen met heel veel collega’s en vrijwilligers natuurlijk). Die een corporate carrière bij ABNAmro heeft verruild voor een andere passie en een andere missie en daarin het verschil maakt.

Job van Berkel bekijk profiel


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden