Winnaars Koning Willem I Prijzen zijn bekend

De Oscar van het Nederlandse bedrijfsleven. Dat is de Koning Willem I prijs die tweejaarlijks wordt toegekend aan een grootbedrijf, een mkb-bedrijf en in de vorm van een plaquette aan een bedrijf dat zich onderscheidt op het gebied van duurzaam ondernemerschap.

Het is zo ver: de winnaars van de Koning Willem I Prijzen 2020 zijn bekend. Van harte gefeliciteerd CSU Groep BV, Von Gahlen Nederland BV en Gulpener Bierbrouwerij BV met de overwinning!

Hier kan de prijsuitreiking teruggekeken worden.

 

 

Facilitair dienstverlener CSU Groep BV bemachtigt KW1 Prijs-Grootbedrijf
Goed schoon is nog nooit zo belangrijk geweest, en daar weet CSU alles van. "Schoonmaak staat hoger op de agenda bij iedereen. Het is fantastisch om daar als bedrijf aan bij te dragen. Dank aan iedereen en vooral onze medewerkers", benoemd John van Hoof (voorzitter Raad van Bestuur) tijdens de uitreiking. De technologische én sociale innovaties van het bedrijf maken dat CSU met recht de Koning Willem I Prijs in de categorie Grootbedrijf heeft gewonnen.
Lees verder 

Von Gahlen Nederland BV wint KWI Prijs in categorie MKB
Von Gahlen bouwt wereldwijd specialistische productiefaciliteiten voor het maken van radioactieve geneesmiddelen. Daarnaast maakt het bedrijf verpakkingen voor het transport van deze geneesmiddelen. Zo vormen zij een belangrijke schakel in de medische keten van radioactieve straling en de bescherming van medische professionals”, aldus de jury. ,,Von Gahlen toont moed, innovatie en hart voor de medemens.
Lees verder

Gulpener Bierbrouwerij BV grote winnaar Plaquette 2020
Gulpener Bierbrouwerij staat voor duurzaamheid, ambitie en eerlijkheid en maakt deze visie waar door klimaatneutraal bier te produceren binnen hun familiebedrijf, aldus de jury van de Koning Willem I Prijs. Dankzij het open-source businessmodel kunnen bedrijven wereldwijd meeliften met Gulpener’s succes op het gebied van duurzaamheid. 
Lees verder

 

Landelijk Bureau


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden